Tips & Guides

Gaveidéer – Den hjemmelavede til hende

Jeg har lagt mærke til, at der de sidste par år er blevet en større og større tendens til at give hjemmelavede gaver. Om det er en værtindegave med hjemmelavede småkager i et sødt glas med et fint bånd om, eller det hjemmestrikkede trøjer til den lille, så er det en tendens som bliver mere og mere accepteret (igen).

Jeg tror bl.a. det har en del at gøre med det faktum, at flere og flere laver længere og længere ønskelister og når de så har pakket deres gaver ud, så kan de til tider have svært ved at huske, hvem der har givet dem hvad. Som afsender kan det godt virke en smule upersonligt, men man vil jo så gerne give dem noget, de bliver glade for. Hvorfor ikke prøve at give en hjemmelavet gave til mor eller bedstemor næste gang?

NordicBeads.dk kan du give dig i kast med at lave dit helt eget personlige smykke, om det er til dig selv eller til én du har kær. De har et stort sortiment og mange fine perler og kæder, så du kan lave lige dét smykke, som du har i tankerne. Om det bare er et helt simpelt par øreringe, du har i tankerne, eller et ekstravagant eller farverigt armbånd, så er det kun fantasien, der sætter grænsen.

Det er helt sikkert en gave, du vil blive husket for i mange år og så er jeg sikker på, at både mor og bedstemor vil synes rigtig godt om dit helt personlige smykke til dem.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG