Personal stuff

En hurtig update på mig og mit liv de sidste par måneder

I har måske lagt mærke til den manglende aktivitet på bloggen hen over de sidste par måneder. Der er sket en del i mit liv på den korte tid og bloggen faldt derfor lidt i baggrunden. Her er de vigtigste punkter og begivenheder, der har fyldt meget:

You may have noticed the lack of activity on my blog the last couple of months. A lot has happened in my life and I chose to leave the blog behind for a while. Here a the most important things that happened mean while:

Afslutning på et forhold og starten på et nyt / The end of a relationship and the beginning of a new
For at gøre det ganske kort, så er jeg gået fra Sonny, som jeg ellers havde været sammen med i længe. Jeg faldt derefter for en anden fyr, som jeg for nyligt er blevet kærester med og allerede er rigtig glad for. Han hedder Kenneth og er super sød og virkelig betænksom – han gør mig rigtig glad og får mig til at grine en del. Jeg glæder mig til, at vise ham frem på bloggen på et tidspunkt. 🙂

To make it very short: I left my long time boyfriend Sonny. Afterwards I fell in love with another guy whom I recently started a relationsship with. His name is Kenneth and he is super sweet and very thoughtfull – he makes me very happy and makes me laugh a lot. I look forward to introducing him to you guys!

Afbrudt kontakt til et vigtigt familiemedlem /  Broken bonds in my family
Jeg har desuden droppet kontakten til min mor, noget jeg ikke vil gå synderlig meget mere ind på, da det er et svært emne for mig at snakke om, men det har været en lettelse for mig og jeg føler selv, det er den rigtige beslutning. Grunden til, at jeg fortæller jer det, er for at danne et indtryk af, hvor hektisk mit liv faktisk har været.

I have also decided to cut the contact to my mother, something I will not explain further since it’s a difficult subject for me to talk about but I feel relieved and I am certain it has been the right decision. The reason I’m telling you guys is to make you guys understand just how hectic my life has been recently.

Slutningen på min uddanelse / The end of my education
Jeg er ved at være nået til vejs ende i min uddannelse og om blot 1 måned er jeg udlært butiksassistent. Det har været super hektisk de sidste par måneder med både julehandlen, udførelsen af min fagprøve, skrivedage (som jeg afholder i denne uge), mit sidste og hårdeste skoleophold i næste uge og fagprøve d. 6. februar. Det snævrer sig ind her mod slutningen og lige nu ser jeg virkelig bare frem til at være overstået, så jeg kan få lov til at trække vejret lidt igen, hæhæ.

I have reached the end of my education and in just a month I’ll be done. It has been very hectic with both Christmas, final exam, writing days, my last and hardest school stay and my final exam coming up on February 6th. Right now I’m just looking forward to being done so I can finally breathe again, hehe.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG