Everything

Årets første måned var en god start på 2018

Det er blevet den sidste dag i januar måned og det er derfor tid til at sige endegyldigt farvel til årets første måned. Tænk sig, at den allerede bare sådan lige er forbi.

Min januar har været fuld af hyggelige stunder såsom lille Almas 5 års fødselsdag, en masse kæresteri, open mic, tøsetur med en tur på Arkaden, bowling og en øl til slut. Det har også været måneden, hvor jeg har kørt på fulde drøn med min fagprøve, som jeg skal op og forsvare nu på tirsdag og så blev der revet en hel uge ud af kalenderen til mit sidste skoleophold. Jeg har ikke fået trænet helt så meget, som jeg havde i sinde, men det er alligevel blevet til 5 omgange, samt 3 zumba lektioner. Det er vel helt ok med gennemsnitligt 2 ture i træningscenteret om ugen. 🙂

Det har været en dejlig, men hektisk måned og jeg kan ikke vente med at tage hul på februar måned!


It is the last day of January and therefore it’s time to say goodbye to the first month of the year. Isn’t it crazy the fact it is already gone? 

In January I spent a lot of time with “hygge”, as when we celebrated my niece’s 5th birthday, went to open mic, spent a lot of time with my boyfriend, had a girls’ night out with dinner, bowling and a beer at the end. It was also the month in which I worked hardly on my final exam which I am to present on Thuesday and I did use an entire week at my last school stay. I haven’t worked out as much as I’d like to but twice a week must be okay. 

It has been a lovely, but very hectic month indeed! I can’t wait starting February!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG