Style

Mit røverkøb: Nude Puma sneakers

I’M IN LOVE!!

Prøv lige at se de smukke nude farvede sneakers, som jeg købte i Amsterdam! Jeg er normalt ellers ret loyal overfor Adidas og har stort set kun sko af netop det mærke, men disse kunne jeg simpelthen ikke stå for. Nej, hvor er de flotte! Jeg er seriøst forelsket i den smukke smukke douche farve. Wauv!

Når jeg er ude at rejse, specifikt storbyrejser, så er jeg altid på udkig efter Footlocker. Er I bekendt med kæden? Det var her, jeg købte mine elskede sorte Adidas zu flux sneakers i London sidste år til bare 320kr! Da jeg fik øje på butikken i Amsterdam var jeg derfor også helt sikker på, at jeg skulle et smut forbi og da også meget gerne have et par med hjem. :o)

Det var disse smukke sneakers, som min kærlighed faldt på. Omkring 650kr måtte jeg give for dem. Prisen herhjemme ligger på 950kr, har jeg fundet ud af – og jeg har derfor sparet næsten 1/3 på dem. Dem glæder jeg mig sådan til at rende byen tynd i <3


Take a look at these beautiful nude colored sneakers I bought in Amsterdam! Normally I stick to Adidas but these I just couldn’t stand for! They’re so beautiful! I’m seriously in love with the amazing douche color. Wow.

When travelling I am always on the look out for Footlocker. Are you familiar with this chain? It was in this shop I bought my most beloved black Adidas zu flux sneakers in London last year at just 45 euroes! When I spotted the shop in Amsterdam I knew right away I had to take a look inside and hopefully bring a pair with me home.

I fell for these beautiful sneakers right away. I gave 89 euroes. The price at home is 130 euroes. I almost saved 1/3 of the price. I can’t wait to wear them! 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG