Everything

Hvad jeg forventer mig af november

November er godt i gang og for mit vedkommende startede den så godt, som den nu kunne være startet – nemlig med et ophold i Amsterdam! Det bliver svært at toppe og jeg er sikker på, at månedens højdepunkt (for mit vedkommende), allerede er ovre – MEN det gør egentligt ikke noget, når jeg så kan gå og kigge tilbage på det resten af måneden. :o)

Denne måned kommer der ikke til at ske de helt vilde ting i mit liv. Fokus kommer hovedsageligt til at ligge på arbejde og træning. Arbejde, da jeg går i gang med min fagprøve i morgen og den skal bare have en ordentligt skalle! Træningen, fordi den har været en smule på pause og de søde sager har fået lov til at tage en smule overhånd med ferie og andet.

Mine planer for november er derfor;

» At give den gas med min fagprøve og få bygget et flot oplæg allerede i morgen tidlig
» Begynde at løbe igen (også, selvom det er koldt)
» Fejre min svogers fødselsdag
» Måske tage i teateret med en god veninde
» Deltage til juletræstænding med min svigerfamilie
» Huske at slappe af

Hvilke planer har I for måneden? :o)


November started off with a trip to Amsterdam. It couldn’t have been a better start of the month. Even though the highlight of November is already passed, I’m certain I’m gonna be looking back at Amsterdam with joy throughout the month. This month is gonna be a pretty plain one for my sake. Apart from Amsterdam (which is already over) focus is gonna be on work and training.

My plan for November is therefore: Get on with my exam. Start running again (even though it’s cold). Celebrate my brother in law. Maybe go to the theater with a sweet friend. Participate in the treelightning with my family in law. Remember to relax. What are your plans for this month?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG