Wanderlust

Vores næste rejse går til..

Okay. Så er jeg i gang igen. Det har jeg faktisk allerede været en smule, inden vi tog til Tyrkiet, men nu er jeg for alvor i gang igen.

Jeg har i dag fået min nye vagtplan og en endelig bekræftelse på min efterårsferie – derfor har jeg med glæde og stor begejstring endelig kunnet bestille flybilletter og rigtigt reservere vores hotel. Turen går til Amsterdam og om blot 27 dage, er vi dem, der er fløjet. :o)

Alright. I’m at it again. I’ve actually been working on it since we left for Turkey but now I’m really doing it.

Today I had my new work schedule and could finally confirm my autumn holiday – which is why I am very happy to say that we’ve booked our flight tickets and hotel. The next trip goes to Amsterdam and in just 27 days we’re leaving.

TUREN GÅR TIL AMSTERDAM! Og iiiiih, hvor jeg glæder mig!

Vi flyver den sidste dag i måneden og bliver dernede i en 4 dages tid. I perioden skal vi ses lidt forskellige ting, jeg overvejer enten Van Gogh eller Rembrandt museum – lidt kunst skal man jo snuse til sig. Ellers har jeg fået anbefalet Heineken tour på deres fabrik i byen, som skulle være noget af en oplevelse og fuld af øl, haha.

Når man googler spisesteder i Amsterdam, som er anbefalelsesværdige er listen lang. Rigtig lang og udvalget lyder utrolig lækkert. Jeg har set mig lidt varm på The Avocado Show, Mook Pancakes og Foodhallen, som skulle være noget i stil med Storm’s Pakhus i Odense og Street Food Karavan i Budapest, bare meget større og en anelse federe.

WE’RE GOING TO AMSTERDAM! Oh my, how excited I am!

We’re going on the last day of the month and we’re staying 4 days. In the period I am either considering Van Gogh or the museum of Rembrandt – you need some art, you know. Other from that I’ve been told Heineken tour is somewhat of an experience AND it includes beer, and lots of it. What’s not to like?

When googling restaurants in Amsterdam the list of recommendable good restaurants is long. Very long. The variety is exciting and not least delicious. I’m crushing on The Avocado Show, Mook Pancakes and Foodhallen which is a bit a like Storm’s Pakhus in Odense and Street Food Karavan in Budapest. Just bigger and a bit better too.

Er der nogen af jer, der har besøgt smukke Amsterdam? Anbefalinger til oplevelser, caféer mv. modtages med kyshånd. <3

Has any of you visited beautiful Amsterdam? Recommendations for experiences, cafées aso. is received with open arms. <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG