Food & Drinks

To små banditter og en kagedrøm

I går aftes havde vi for første gang i meget lang tid besøg af min svoger og hans skønne familie. Den sidste måned har jeg haft absolut ingen tid til kom sammen og forinden passede vores skemaer bare ikke rigtigt sammen. Kender I det?

Det blev der lavet om på i går og jeg havde derfor lavet en lækker lasagne med tilhørende salat og til dessert havde jeg bagt en brownie, piskede lidt fløde og toppede med søde jordbær. Det var noget, der faldt i god jord. 🙂

For the first time in a very long time my brother in law and his amazing family came over for dinner last night. The past month I’ve had absolutely no time for get togethers and before that we couldn’t match our calendars. Do you recognize this problem?

Yesterday we changed the bad record. In the occasion I had made a delicious lasagna with salad and for dessert I had baked a brownie, whipped some cream and topped the cake with strawberries. It was quite popular to say so.

Det er altid en fornøjelse at være sammen med familien Massaro. Er der noget at sige til det? Prøv lige at se, hvor skønne deres piger er. :o)

I dag starter jeg atter på arbejde. Jeg har ikke været på arbejde siden d. 6. september, knap en måned. Det har både været skønt og vildt underligt. Skønt i og med at jeg havde muligheden for at få et lille pusterum fra arbejdet, som havde været utrolig travlt hen over sommeren, men underligt, fordi jeg aldrig har været væk derfra i så længe.

Lige nu sidder jeg med en ambivalent følelse. Jeg er spændt og også en smule nervøs. Det er svært at beskrive, men det føles lidt ligesom at have sin første arbejdsdag på en ny arbejdsplads. Haha. Jeg skal møde kl. 12-22, så det er lige på og hårdt, men åh, det bliver dejligt at komme tilbage og i gang igen. Min nye sektionschef sendte mig desuden en besked i går aftes – foruden at have været væk så længe, så er jeg rykket fra Sportsafdelingen over i Herreafdelingen, med første dag i dag! Det er måske alligevel lidt en første arbejdsdag på en måde så.

It is always a pleasure spending time with the family Massaro. Isn’t it obvious? Just take a look at those adorable girls!  :o)

Today I begin at work once again. I haven’t been at work since September 6th. About a month. It has been both great and incredibly weird. Great as in I had the chance to get a break from work which had been stressful during summer, but weird as in I had never been gone for so long.

Right now I’m feeling a bit ambivalent. I’m excited but also a bit nervous. It is hard to describe actually, but it feels a bit like it’s my first day at a new job. Hehe. I am meeting from 12-22, a long shift but oh it feels nice coming back to work again. My new boss sent me a text yesterday – besides being gone for so long I’ve also been moved from the Sportsdepartment into the Mendepartment starting from today! Maybe it is a first workday in a kind of way.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG