Style

Smukke støvler til vinter halvåret

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Jeg har været et smut forbi Bianco’s hjemmeside for at kigge på vinterstøvler. Det er noget, jeg aldrig rigtigt har været god til, altså at få købt og jeg har måtte gå den ene vinter efter den anden med småkolde fødder. Det skal være overstået i år!

Problemet er, at jeg rigtig godt kunne tænke mig nogle gode, behagelige og ikke mindst varme støvler, som ser pæne ud og som ikke nødvendigvis ligner vinterstøvler for meget, hvis I forstår mig. Jeg har set mig en smule lun på par nr. 2, men jeg ved ikke, om jeg er helt modig nok til at have et par IKKE-sorte sko til hverdagsbrug, haha.

Har I en favorit?

I’ve been by Bianco’s website to look at winterboots. It is something I’ve never been particularly good at. You know, buying. Winter after winter I’ve been walking around with freezing toes. This year it must stop!

Problem is I want a good, comfortable and not least warm pair which looks nice. They shouldn’t necessarily look like a regular pair of winterboots, if you know what I mean. I’m crushing on pair no, 2. I’m just doubting my bravory – if I’m brave enough to wear a pair of non-black boots, hehe.

Do you have a favorite pair?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG