Personal stuff

Odense Symfoni Orkester rørte mig under Harry Potter koncerten

Kender I til Harry Potter festivallen?

Det er en 3-dage lang festival, som forløber sig i Odenses indre by og som er et helt igennem fantastisk og utroligt gennemført arrangement, som Odense Bibliotek står for sammen med diverse partnere, såsom Symfoni Orkesteret. Lige netop i år har jeg ikke været inde forbi festivallen, selvom jeg rigtig gerne ville. Personligt er jeg lidt af en Harry Potter fan og er meget taknemmelig over at have vokset op med Harry Potter og hans slæng og have fået lov til at tage del i det magiske univers nu og da.

Herhjemme har vi også efterhånden en tradition med, at vi skal se alle Harry Potter filmene hen over efteråret og til december. Nogle gange får vi endda set serien 2 gange i løbet af et år og jeg bliver simpelthen aldrig træt af den.

Derfor var jeg også svært begejstret, da min veninde havde 2 billetter til Odense Symfoni Orkester, som man måtte bruge til enhver forestilling. Vi blev hurtigt enige om, at vi var NØDT til at tage del i Harry Potter koncerten, som er en yderst populær forestilling, som markerer afslutningen for den årlige festival.

Have you heard about the Harry Potter Festival?

It’s a 3-day long festival in the center of Odense. It is fantastic and incredibly well executed arranged by the Library of Odense along other partners, e.g. Odense Symphony Orchestra. This year I haven’t been abled to visit the festival even though I really wanted to. Personally I am some what of a Harry Potter fan and are very grateful having the chance to grow up with Harry Potter and his friends. Being able to take part of their magical world now and then has been amazing.

I’ve almost created some what of a tradition at home in which we watch the Harry Potter series each year in the autumn/December. Somethimes even twice in the season. I could never grow tired of it.

That’s why I was so excited when my friend, Sara, had 2 tickets for the Symphony Orchestra. Concert free of choice. We quickly decided to attend the Harry Potter concert. It is a very popular show which marks the ending of the yearly festival.

Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle forestille. I længe har jeg haft sådan en lyst til at besøge Symfoni Orkestret, men bare ikke fået taget mig sammen. Da musikken begyndte med den klassiske Harry Potter tema sang, blev jeg virkelig grebet. At sidde og se de mange musikere gå sammen og alle de ting, der lå bag. Hold nu op. Jeg blev faktisk helt rørt og var lige ved at fælde en tåre.

Det var simpelthen helt fantastisk. Lige netop ved dette arrangement var der også balletdansere og skuespillere med, som performede deres egen version af en lille Harry Potter stykke. Super godt og virkelig betagende. Det var tydeligt at mærke i salen, som ellers var fyldt med små børn – at showet var helt fantastisk. Der var langt imellem snakken og alle var helt grebet og nærmest forført at showet.

Det var helt sikkert ikke sidste gang, jeg skal forbi Symfoni Orkesteret. Har I nogensinde været dér?

I didn’t know what to expect. For a long time I’ve wanted to visit the Symphony Orchestra but never really did it. When the music begun with the classic Harry Potter theme song I was truly touched. To sit and watch all the many musicians work together. Wow. I was moved and I nearly shed a tear.

It was an incredible show. At this show particularly there were also ballet dancers and actors who performed their own version of a Harry Potter play. It was really good! In the hall it was clear to me that the show was pure magic to all of us – the room was filled with children but none were talking. They just sat and watched in amazement.

For me it’s clearly not the last time I’ve visited the Symphony Orchestra. Have you ever been to one?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG