Everything

Mine varmeste sommer minder (maj-september)

Sommeren må siges for alvor at være ovre. ♫ Goodbye my lover

Jeg husker årets første sommerdag, som var det i går. Det startede en dag i maj. Fra den ene dag til den anden gik jeg rundt i frakke og halstørklæde og den næste kunne jeg knapt nok holde ud at gå rundt i t-shirt. Jeg husker, at min søde veninde Sara var på besøg. Vi ville gå os en tur langs åen og hoppede derfor i frakker, tørklæde og handsker (jeps, også selvom det var maj). Vi nåede ikke langt udenfør, før det gik op for mig, at det nok ville blive for varmt med tørklæde, så jeg løb tilbage og hang tørklædet på plads. Vi kom ned til åen og jeg var nødt til at smide frakken. Det var ALT for varmt. Før vi kom hjem igen, var vi gennemblødte af sved. Vi badede, hoppede i sommertøj og tog os en køretur til havnen. Kun med vinduerne helt nede og vind i håret kunne vi holde varmen ud. Dagen inden havde jeg knapt kunne holde varmen med frakke og tørklæde. Sikke en kontrast!

Årets første sommerdag husker jeg ganske tydeligt, men den sidste.. Jeg har ingen erindring om den. Vejret fadede blot ud og mine sidste måneders erindringer om det danske vejr er hårdt domineret af regn og blæst. Øv. Heldigvis var jeg så priviligeret, at jeg var i Tyrkiet for 2 uger siden, så MIN sidste sommerdag for i år, kan jeg stadig huske.

Summer is over.

I remember the first real summerday of the year as if it was yesterday. It was a day in May. From one day to the other we went from wearing coats and scarves to almost not even being able to just wear a t-shirt. My good friend Sara was staying over and we wanted to go for a walk. We wore coats and scarves but I realized quickly I would sweat to death in a scarf. I left it at home. A little later I had to take off my coat. Before reaching home we were soaked in sweat. After a shower and changing into summer clothes we went for a drive. We had to have the windows down to even breathe in the heat. The day before I could barely keep warm in my coat. What a contrast!

I remember the first summerday of the year clearly but the last one.. I don’t even remember when summer turned to fall but it feels like forever. The weather faded quickly and my thinking back on the last couple of months of Danish weather I only remember the rain and wind. Buuh. Though I had the privilege of going to Turkey just 2 weeks ago. Thanks to that I remember MY last summerday of the year.

Selvom sommeren har været sparsommelig, har den alligevel været helt fantastisk og begivenhedsrig for mit vedkommende. Det må nok være min bedste sommer nogensinde. Jeg husker aldrig at have haft bare en halvt så fed sommer som denne – det er svært at skrive uden at lyde “hånlig”, men det er sandt.

For bare at nævne nogle af de begivenheder, der fandt sted: Budapest, Open Mic, Color Festival, Eventyrløbet, min 24 års fødselsdag, Tyrkiet, Havnekulturfestival og Blomsterfestival. Dertil kommer diverse cafébesøg, cykelture, tøseture, familieture, restaurantbesøg, hyggelige kæresteøjeblikke, lange gåture og ja, jeg kunne blive ved.

Jeg vil uden tvivl kunne se tilbage på denne fantastiske sommer de næste mange år med et KÆMPE smil på læben! <3

Even though the summer was short it has in my situation been a fantastic and eventful one. It has without doubt been my best summer yet. I can’t remember ever having just half as good a summer. It’s hard to write without sounding contemptous, but it is true. 

Just to mention some of the events there has been: Budapest, Open Mic, Color Festival, Eventyrløbet, my 24th birthday, Turkey, Havnekulturfestival and the Flowerfestival. On the side there’s also been café visits, bikerides, memories with the girls, trips with the family, restaurant visits, cozy lovemoments, long walks and yeah, I could keep going on.

I will without doubt be looking back at this amazing summer for the next years to come with a wide smile on my face.

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG