Everything

Mine forventinger til oktober: Amsterdam, skoleophold & Halloween

Så blev det oktober. Når nu at sommeren ikke rigtigt ville noget alligevel, så er jeg egentligt lidt glad for, at vi er nået hertil. Til efteråret, der forhåbentligt kommer for fulde udblæsninger lige om lidt.

Jeg er stor fan af efteråret – det er en årstid, man ved, hvad er for noget. Det er også tiden til striktrøjer og frakker, tiden til hygge og stearinlys. Det er sgu en dejlig tid!

I oktober har jeg lidt forskellige planer, bl.a.:

» Afsted på skoleophold, igen igen
» Bage en æbletærte
» Rejse til Amsterdam på kærestetur <3
» Gå i gang med min fagprøve (der skal skrives problemformulering)
» Holde Halloween hos min søster
» I biografen med Sonny, tror vi skal se IT :o)

Jeg skal desuden også til at have ryddet op i vores garderobe og pakke vores sommertøj væk – det får vi vidst ikke brug for mere i år. Glæder mig til at hive mine striktrøjer frem, aaah.

So the calendar turned to October. The summer never really blossomed anyway which is why I welcome autumn with open arms. Hopefully it will come all at once soon. I’m a big fan of autumn. You always know what to expect of autumn. It’s a time for knits and coats and it’s time for coziness and candles. What a wonderful time!

In October I have all sorts of plans. 1. I’m going to school once again. 2. It’s time to bake an applepie. 3. I’m going on a lovetrip to Amsterdam with my boyfriend. 4. Soon I’ll be starting on my final exam. 5. I’m celebrating Halloween with my sister. 6. We’re going to the movies to see IT.

I’m also planning to clean out our wardrobe and pack our summer clothings – we won’t need it anymore this year I reckon. I’m looking forward to wearing knit, yay.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG