Personal stuff

Mig og min dumme dumme morgen bommert!

Pictures are taken from my Instagram story, follow me @nikkilunds

Okay. Min dag og uge startede måske ikke lige på den bedst tænkelige måde. Det har I måske allerede set fra ovenstående Instagram story.

Jeg havde for knap 2 måneder siden byttet nogle vagter med min kollega, da hun gerne ville af med nogle af hendes mandags lukkevagter. Vi byttede dem i en travl periode på arbejdet, kort tid forinden jeg både havde feriefridage, skoleophold, samt 2 ugers ferie. Mildest talt en hektisk periode. Jeg kom tilbage i sidste uge og havde det nærmest som om, jeg skulle til at starte helt forfra. I fredags havde jeg en rigtig ØV-dag, men fik løftet mit humør, min attitude og fik slappet godt af i weekenden.

Normalt slås jeg med at stå tidligt op, men ikke i dag. Det gik fint og jeg fik spist lidt frugt og mødte på arbejde lidt i 7 i godt humør. Kommer ind på kontoret og kommer til at kigge på vores tavle. “Nikki 12-22”. Say what?!

Alright. My day and my week could have started better than it did. You might agree from reading my Instagram story above.

About 2 months ago I swapped a couple of shifts with my colleague who had to get rid of some of her late night Monday shifts. We swapped them in a busy period at work shortly before I left for both off days, school and 2 weeks of vacation. Hectic at the least. I came back last week and felt as if I had to start over completely. On Friday I had  the worst off day but through the weekend my mood turned as well as my attitude and I had the chance to relax completely. 

Normally I struggle a lot when getting up in the mornings which wasn’t the case this morning. I got up and a little fruit and met at work just before 7. I was in a good mood. I walk into our office and accidentaly looks at our board. It said “Nikki 12-22”. Say what?!

Heldigvis bor jeg kun 5 minutter fra min arbejdsplads, så det var ikke den store katastrofe. Jeg fik også et godt grin over mig selv og kunne konkludere, at jeg i det mindste fik mere ud af min dag. Haha. På hjemturen hoppede jeg forbi Netto og købte ind til lækker morgenmad til kæresten og jeg.

Han lå stadig og sov derhjemme og anede intet, imens jeg listede rundt i lejligheden og dækkede bord, lavede kaffe, tændte lys og prøvede på at holde Ollie så stille som muligt. Han plejer somregel at vågne midt i mine overraskelser og så er der altså ikke helt så meget overraskelse over det alligevel. Det gjorde han dog ikke i dag. Jeg tog Ollie i favnen og sammen gik vi ind og vækkede Sonny boy, som fik sig noget af en overraskelse. Han troede, han havde sovet helt til kl. 14 – tidspunktet hvor jeg oprindeligt havde fri. Haha. :o)

It wasn’t a disaster since I only live 5 min from work, thankfully. I got a good laugh and concluded the fact I would get a lot more out of my day. Hehe. On the drive back home I stopped by Netto and shopped delicious breakfast for my boyfriend and I.

He was fast a sleep at home and had no clue as I sneaked around in our apartment preparing breakfast. I made coffee, lit candles and tried to keep Ollie as quiet as possible. My boyfriend tends to wake up during my so called surprises and then they turn out to be non-surprising. Thankfully I managed to finish without him waking up. I grabbed Ollie and together we woke him. He had somewhat of a surprise. He thought he had slept until 2 o’clock – as he thought I got off work at that point. Hehe :o)

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG