Personal stuff

Et liv uden kunst er slet ikke noget liv

Først og fremmest må jeg konkludere, at jeg er en sucker for museum’er, udstillinger, shows mv. Jeg er nok lidt kulturelt anlagt og jeg tager derfor også sjældent på ferier uden at have minimum 1 museumsbesøg på listen, eller historiske/kulturelle steder at skulle se og opleve.

Jeg er en kulturel nørd og elsker (elsker) at lære nye ting. Jo flere facts desto bedre. Min hjerne, mit sind og nok mest af alt mit hjerte hungrer efter at lære verdenen bedre at kende, og hvordan gør man det bedre end at tage på kulturelle udstillinger, såsom museumer?

First of all I must confess I am somewhat of a sucker for museums, exhibitions, shows aso. I am very passionate about cultures and I rarely go on vacation without at least having one museum visit on my list and historical/cultural places to see and experience.

You can call me a cultural nerd who loves (loves) to learn new things. The more facts the better. My brain, my soul and most of all my heart longs to experience the world and what better way to do so than visiting cultural exhibitions like museums?

Mit stjernetegn er tvillingen – som oftest bliver beskrevet som et utrolig nysgerrigt væsen, hvilket må siges at ramme mig spot on. Det er også derfor, at jeg rejser så meget. Jeg kan ikke få nok.

I skolen var jeg altid super spændt på vores ekskursioner og udflugter, som til tider bragte os forbi teateret eller museumer. Til tider var jeg nok også den eneste elev, der så frem til det. I ved, museumsbesøg er ikke en særlig populær fritidsbeskæftigelse hos de fleste mennesker, og da slet ikke skoleelever. :o)

My star sign is Gemini – which most often is described as being an incredibly curious creature which fits my personality spot on. That is also the reason I travel so much. I can’t get enough.

In school I was always excited for our excursions which now and then would take us to the theater or museums. Often I would be among the only ones who were looking forward to it. You know, going to the museum isn’t exactly the most popular freetime activity to do let alone among schoolstudents.

Jeg har i længe gerne villet besøge Brandts Museum her i Odense, men tiden har ikke rigtigt været dér og jeg havde ikke lige nogen at tage med. Enten havde de ikke tid eller også manglede lysten for kulturelle oplevelser, hehe. I sidste uge aftalte jeg dog med min gode veninde, Sara, at vi skulle tage et smut forbi, noget som hun var helt med på.

Eftersom jeg ikke har hørt så meget om museum’et, vidste jeg ikke helt, hvad jeg skulle forvente. Jeg blev dog mildest talt overrasket over deres fine samling af kunstværker, lige fra genbrugsskulpturer til top moderne og abstrakte værker. De havde lidt af det hele og det var en sand fornøjelse at gå rundt og opleve de mange fine kunstværker.

Er du fra Odense omegn eller planlægger et visit forbi vores fantastiske og ikke mindst magiske by inden længe? Så kan jeg kun anbefale at tage et smut forbi Brandts, som endvidere har fri entré om torsdagen i tidsrummet 17-21.

For a quite some time I’ve wanted to visit Brandt’s Museum here in Odense but it didn’t really fit with my schedule or I couldn’t find someone to go with. Either they didn’t have the time or they simply lacked the interest. Last week I did however plan with my good friend, Sara, to visit the museum.

I haven’t heard much of the museum which left me with no real expectations. Though I have to confess I was surprised by their fine collection of art work all the way from recycling sculptures to very modern and abstract pieces. They had a little of everything and it was truly a pleasure to walk among the many beautiful pieces.

Are you from Odense region or plans to visit our amazing and not least magical city? Then I can only recommend you to visit Brandt’s which has free entry on Thursdays from 17-21 o’clock.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG