Wanderlust

Ét år siden vores mini cruise til Oslo

Oktober 2016 var måneden, hvor vi havde forkælet os selv med et mini cruise med DFDS til Oslo. Destinationen var for os ikke så relevant (ellers tror jeg aldrig, vi havde valgt Oslo til at begynde med), men det var mere rejsen og dét at tage sig tid til os selv, der var fokus på.

Vi tog toget til København, hvorefter vi gik hen til vores opsamlingssted. Her blev vi fragtet ud til havnen og boardede krydstogtskibet.

October 2016 was the month we decided to take some time to ourselves and ordered a mini cruise with DFDS to Oslo. For us the destination wasn’t relevant (otherwise we would probably never have chosen Oslo). It was the journey itself and the whole idea of taking the time to enjoy each other.

We took the train to Copenhagen and walked to the pick up stop. Here we were “collected” and brought to the harbor in which we boarded the cruiseship.

Det var noget af det smukkeste at sejle igennem Skagerak på vejen til Oslo og hjem igen. <3

It was so beautiful to sail through Skagerak on the way to Oslo and home again. <3

Oslo var langt smukkere og fantastisk, end jeg nogensinde havde regnet med. Ærlig talt, så vidste jeg heller ikke rigtigt noget om den gamle by, men jeg fandt ud af, at det var en hovedstad, hvor gamle traditioner og et åbent sind lever side om side.

Byen er helt sikkert en højt undervurderet rejsedestination og egner sig specielt godt til den korte getaway 🙂

Oslo was far more beautiful and more fantastic than I could ever have imagined. Honestly I didn’t really know anything about this old city but realized once we arrived it was a capital in which old tradition and an open minded mentality lives side by side.

This city is without doubt highly underrated as a traveldestination. It is especially well suited for the short getaway.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG