Food & Drinks

Streetfood i Odense | Åbningen af Storms Pakhus pt. 1

Den sidste måned har snakken lydt på åbningen af Storms Pakhus, ja, endnu længere tid faktisk. Jeg tror Camilla og jeg aftalte for allerede halvanden måned siden, da vi netop var kommet hjem fra Budapest, at vi skulle med til åbningen. Hvis man følger nogle af Odenses mad -eller oplevelsessider på facebook, så har man heller ikke kunnet undgå at høre om fremskidt og udvalget, samt historien bag de forskellige madboder.

Jeg har virkelig set frem til åbningen, så jeg endelig kunne se, hvad det var for noget og tjekke stedet ud.

The last month or so the gossip’s been all about the opening of Odense Streetfood in Storms Pakhus. Even longer. I believe Camilla and I arranged for it already when arriving back home from Budapest more than one and a half month ago. If you follow any of the facebook pages about Odense food or experiences you couldn’t have missed the news of it.

Personally I’ve been looking forward to the opening for quite a while so I could check out the food stands myself.

Efter arbejde tog vi ud og hentede Camilla på Kold College, hvorefter vi kørte ind til byen, parkede bilen og gik ned til havnen. Forventningens glæde blev udfriet, da vi ankom til stedet.

Der var live musik, masser af mennesker, god stemning, høj solskin og duften af lækker mad. Mmmh. Vi startede med at købe nogle drinks i cocktailbaren. Jeg tror, det var mojitos, vi fik, men jeg kunne ikke høre det over alle menneskerne. Jeg fik en alm., Sonny en jordbær og Camilla en passionsfrugt, som alle var rigtig gode.

Prisen var lidt i den høje ende. 75kr pr. drink, men taget størrelsen i betragtning og hvad man ellers må af med for en tarvelig drink i byen, så synes jeg egentligt ikke, det var så galt.

Efterfølgende gik vi på opdagelse i madboderne, som jeg viser frem i morgen. Glæd jer! Maden var festlig og ikke mindst lækkert :o)

After work we picked up Camilla at Kold College whereafter we drove downtown. Here we parked the car and walked down to the harbor. 

There were live music, lots of people, a good atmosphere, sunshine and the smell of delicious food. Yum! We headed straight to the cocktailbar to get some drinks. I believe it was mojitoes but I’m not sure due to the fact I couldn’t hear it through the noise. I got a plain one, Sonny had a strawberry and Camilla chose the one with passionfruit. All of which were delicious.

Speaking of price we’re in the more expensive end of the scale. 75kr per drink. When comparing the price to the size and prices of the sleezy nightlifedrinks I don’t think the price was all that much unfair.

Afterwards we went exploring the foodstand which I’ll tell you more about tomorrow. Look forward to it! The food was exciting and not least delicious.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG