Style

Nyt og lækkert lingeri til mig – Hvad foretrækker du selv?

I weekenden var jeg i Sønderjylland hos min familie, hvilket var super hyggeligt. Om lørdagen var jeg afsted med min mutti og min yngste søster – vi skulle kigge på undertøj til min lillesøster. Hun er ikke så gammel endnu, så hun er stadigvæk ret ny til alt det med at købe undertøj, specielt BH’er, så hun skulle selvfølgelig have lidt assistance.

On the weekend I visited my family in Southern Denmark. It was really cozy. On Saturday I went shopping for lingeri with my mother and my youngest sister – we were on the look out for underwear for my littlesister. She’s quite young still and is quite the newbie at buying underwear, especially bras and was in the need of some assistance.

Vi var forbi nogle forskellige butikker, først nede over grænsen, senere på gågaden i Tønder. Her prøvede hun diverse undertøj, men fandt ikke rigtig noget efter hendes smag, som desuden også sad pænt på hende. Ikke før vi kom forbi H&M.

Her kunne jeg heller dy mig for at prøve lidt undertøj selv. Normalt er jeg faktisk ikke så god til at shoppe undertøj og gør det nok for sjældent. Hvilket jo egentligt er en skam! Der er ikke noget mere fantastisk end nyt og lækkert undertøj. Mmmmh.

We wandered about some different shops, first down the boarder in Germany and later on the shopping street of Tonder. Here she tried all sorts of underwear but nothing that matched her taste or fitted her perfectly. Not until we made it to H&M.

Here I couldn’t help but look at underwear myself. Normally I’m actually not that good at shopping underwear and I probably do it was too seldom. Which is a shame! There’s nothing better than new and beautiful lingeri. Yum!

Jeg er en sucker for bløde BH’er og blonder. Personligt synes jeg ikke, der er noget værre, end at rende rundt med bøjler og push up, så det prøver jeg så vidt muligt at undgå. Jeg fandt dog én formstøbt bøjle BH, som jeg i forvejen har i den smukkeste rosa farve og som jeg VED er dejlig at have på. Det er min første prioritet, når jeg shopper undertøj: at komforten er i top og at det ikke giver mig gener. Undertøj er noget, du nærmest ikke skal lægge mærke til, du har på – hvis du altså spørger mig.

Derfor endte jeg også med ovenstående udbytte, samt nogle underdele. Jeg er MEGET tilfreds med shoppingturens udbytte!

Hvad er vigtigst for dig, når du shopper lingeri? Er du en bestemt BH-type ligesom jeg? :o)

I’m a sucker for soft bras and laces. Personally I fear running around with underwires and push up and I then try to avoid it as much as possible. I did however find a molded bra, which I already own in the most beautiful rose color which I KNOW is comfortable to wear. It is and will always be my first priority when I shop lingeri: comfort must be in check and it must not cause me genes. Lingeri is something you should barely notice wearing – if you ask me that is.

That’s also why I ended out with the above purchases plus some matching bottoms. I am VERY satisfied with my purchases!

What is the most important thing for you when shopping for lingeri? Are you a specific bra type as I? 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG