Everything

Min september 2016 – Skagen og en masse afslapning

Skagensturen / A trip to Skagen

Måneden højdepunkt var helt sikkert denne – da familien tog et smut til Skagen. Det var en skøn, men godt nok også lang dag, men hold nu op, hvor kom vi hjem med mange skønne minder og ikke mindst dejlige billeder.

The highlight of the month was without doubt this one – when the family took a trip to Skagen. It was a lovely but also quite long day. When arriving back home we were many memories richer and had achieved a bunch of great photoes.

iPhone 7

September var måneden for Apple’s nye lancering. Min gamle iPhone 5s var efterhånden ved at være godt brugt og slidt og havde efterhånden elendig batteritid – det var tid til en fornyelse! Jeg havde specielt set mig varm på 7’eren berygtede kamerateknologi, nu hvor jeg stadigvæk ikke har fået erhvervet mig et spejlreflekskamera og udelukkende tager billeder til bloggen med telefonen.

In September Apple launched their newest family member. My old iPhone 5s had been worn down, literally, and the batteri wasn’t working optimal. It was time for an upgrade! I crushed on the 7 mostly because of their famous cameratechnologi. For me it was important to have a good camera, since I only take photoes for my blog with my phone.

Ombygningen i Bilka Odense kom til en ende / The rebuilding of Bilka Odense came to an up

Hen over sommeren havde ombygningen for alvor domineret mit arbejde ude i Bilka – vi havde ekstra travlt, der var en del støj det meste af tiden, kunderne var frustrerede og nogle sure, vi rykkede rundt på afdelingerne og skulle have helt nyt inventar og et helt nyt koncept skulle implementeres. Det var hårdt, for at sige det mildt.

Så da vi kom til september og ombygningen var slut og vi havde holdt vores genåbningsfest, da kunne vi “slappe af” igen. Man slapper selvfølgelig aldrig af på arbejdet, når man arbejder i Bilka, men det var bestemt mindre stressende! I anledningen havde vores søde afdelingsleder og sektionschef skrevet nogle kort til os, hvor de takkede for indsatsen og dertil havde de fundet en god vin og noget lækker chokolade fra Summerbird. Åh, det var en skøn måde at afslutte nogle hektiske måneder!

Over the summer we had been busy with the rebuilding and it had dominated my workplace for a while. The hours were extra busy, it was noisy, customers were frustrated and some even grumpy. We were moving around, changing to new fixtures and had a new concept to implement. It was hard to say it mildly.

When we reached September and the rebuild came to an end and we had celebrated our reopening we could once again “relax”. Surely you never truly relax at my work but it was less stressful. Definitely. On the occasion our sweet leader and our boss had written some cards for us, thanking for our effort and on the side had found some good wine and delicious chocolate from Summerbird. Oh what a nice way to end some hectic months!

Skagensturen pt. 2 / A trip to Skagen pt. 2

På turen hjem fra Skagen tog vi et smut ind over den tilsandede kirke og Råbjerg Mile. Begge oplevelser var helt vildt betagende – tænk sig den kraft noget sand og lidt vind har.

On our way back home from Skagen we took a trip to the sandcovered church and Råbjerg Mile. Which both were breathtaking experiences – think of the power some sand and a little wind together can have. What an amazing thing.

Garnier Moisture Mask kampagne / Garnier Moisture Mask campaign

Da jeg kom hjem fra Skagen gik der ikke længe, før jeg fik lov til at være en del af denne fine kampagne hos Buzzador. Jeg skulle buzze disse sjove masker, som, jeg i starten synes, var vildt grænseoverskridende at bruge.

When arriving back home from Skagen I soon got the opportunity to be a part of this campaign by Buzzador. I was supposed to buzz these funny masks which I in the beginning found almost freightening using.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG