Food & Drinks

Mad anmeldelse af Storms Pakhus | Streetfood i Odense

Som I kunne læse på bloggen i går, var vi et smut forbi til åbningsfesten af Storms Pakhus, som er det nye Streetfood i Odense. Hvis I ikke fik læst indlægget, kan det findes lige her.

Som jeg lovede jer i går, så kommer der her et indlæg med nogle af valgmulighederne i Pakhuset. Der er mange lækre og prisniveauerne svinger også rimelig meget. Alt i alt er det en skøn oplevelse og der er virkelig lagt hjerte og sjæl i stedet.

As you could read on the blog yesterday we visited the premiere of Storms Pakhus which is the new Streetfood in Odense. If you didn’t read the post you can find it here

As promised here is a post with some of the options in the warehouse. There are many delicious options and the prices changes a lot from foodstand to foodstand. All in all it’s an amazing experience and you can definitely see the fact that they have put their heart and soul into the place.

Duckie Style
And med and på. Denne madbod blev vi hurtigt enige om, alle tre endda, at vi bare måtte prøve. Vi valgte en lille omgang, som vi deltes om, så vi kunne have plads til at prøve en madbod mere – ja, vi kunne ikke styre vores begærlighed, okay?

Vi valgte en Andemix, som bestod af andepølser med confiterede pomfritter (pomfritter stegt i andefedt). Det lyder måske en smule klamt, men det smagte virkelig godt! Pr. bakke måtte vi slippe 65kr. Lad jer ikke snyde af billedet, for portionerne var faktisk ret store – større end vi havde regnet med. Jeg er i hvert fald glad for, at vi delte, ellers havde jeg nok ikke haft plads til en omgang mere. :o)

Duck with duck. We quickly agreed on checking this place out, all three of us. We chose a small round which we shared. If we didn’t eat too much here, we could also squeeze down a little something at one of the other stands. 

We chose a Duckmix which included duck sausages with confitied fries (fries fried in duck fat). It may sound a nudge disgusting, but trust me it’s surprisingly delicious. Per menu we paid 65kr. Don’t get fooled by the picture because the portions were actually quite big – bigger than we had expected. I am definitely happy of the fact we chose to share or I wouldn’t have been able to squeeze more down.

Planken – Smørrebrød anno 2017
Man er ikke rigtig dansker, hvis ikke man holder af smørrebrød, har jeg ret? Jeg synes, konceptet bag netop denne madbod er helt fantastisk og jeg klapper af bare begejstring i hænderne over det. De har taget noget så klassisk som smørrebrødet og lavet det om til et velsmagende kunstværk.

Det er en smule frækt, men helt genialt, den måde, som de leger med de klassiske madder og dets ingredienser.

Vi bestilte en tartar mad og en rejemad, som vi valgte at dele Camilla og jeg (på den måde kunne vi smage lidt mere, hæhæ). Tartar maden var fabelagtig, men det var rejemaden, der stjal al opmærksomheden. Som I kan se på 2. billede, er der nogle små gule kugler på maden. Måske lidt blond spurgte jeg, om det var kaviar. Ejeren kom hen og forklarede os, at det var organisk indkapslet citron (I ved, lidt ligesom bubble tea) og spurgte, om vi ville prøve at smage dem inden. Super god service og fabelagtig idé! Det er en sjov måde at opleve en ellers klassisk mad.

Som Etta Cameron ville have sagt det: “I får et stort femtal af mig!”

You cannot call yourself a true Dane if you’re not a fan of “smørrebrød”. I personally think the concept of this foodstand is genius! They have taken a thing as classic as smørrebrød and turned it into a delicious piece of art. It’s cheeky but absolutely brilliant the way they play with the classical elements.

We ordered a piece with tartar and one with shrimp. Camilla and I chose to share – that way we got the change to taste as much as possible. The tartar dish was fab but it was the one with shrimp that stole the show. As you can see on the second picture there’s small yellow balls on the food. Maybe a little dumb I asked if they were caviar. The owner explained to me that they were organic encapsulated lemon juice (like bubble tea) and asked if we would like to try them. Splendid service and what a great idea! It’s a fun and exciting way to experience an otherwise classic dish.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG