Everything

Jeg kommer til at savne dig, September

Min september har været helt fantastisk og i nogen grad alt alt for kort. Jeg har det som om, det var i går, at vi gik ind i måneden. Der er simpelthen sket så mange ting og jeg har været så travlt beskæftiget og gået direkte fra den ene ting og videre til den anden, fx gik jeg direkte fra at arbejde til Karrusel til at tage på skoleophold og så direkte på ferie i Tyrkiet og dernæst direkte hjem på besøg i Sønderjylland.

Set i bakspejlet var det måske også liiiige lovligt mange bolde at have i luften på én gang, for jeg har ikke haft megen tid til at trække vejret. Heldigvis var turen til Tyrkiet ren afslapning og dasen nede ved poolen, så det har da hjulpet en smule.

My September has all in all been great but in some ways too short. It feels as if it was yesterday we entered the month, but no. So many things has happened this month and I have been busy going from one event directly to the next. In the beginning of the month I did voluntary work at Karrusel and went straight to school in Norther Jutland afterwards and then straight to vacation and had just arrived home when driving my way to Southern Denmark to visit my family.

Looking back I might had too many things overlapping eachother. I never really had the time to breathe, you know. Luckily the vacation to Turkey was pure relaxation and sunbathing by the pool. It has helped a bit thankfully.

En uges sol i Alanya, Tyrkiet / A week of sunshine in Alanya, Turkey

Månedens helt store højdepunkt må uden tvivl være vores nyligt endte badeferie til Alanya. De sidste par uger inden ferien var jeg helt rastløs og kunne ikke koncentrere mig om noget. Én uges ferie til mig i løbet af hele sommeren var måske liiige i underkanten.

Vores ferie var fantastisk dejlig og jeg glæder mig sådan til at komme derned igen (ja, I læste rigtigt! Kvinden, der ellers prædiker om aldrig at besøge samme destination 2 gange skrev lige, at hun skal derned igen!).

The highlight of the month was without doubt our newly ended trip to Alanya. The weeks up until the departure I had had the weirdest restless feeling in my body and struggled to concentrate even about the smallest of things. One week of vacation during the entire summer definitely weren’t enough for me.

Our vacation was incredible fantastic and I am looking forward to going back there!  Yes, you read correctly. The woman who normally talks about never wasting time going back to the same destination just wrote that she wanted to go there again!

Frivilligt arbejde til Karrusel / Voluntary work at Karrusel

Det her var den fedeste fest og en ren fornøjelse at være en del af (igen). Karrusel er så fedt, så anderledes og helt igennem unik og jeg elsker, at det er fynsk.

This was the most awesome party and a pure delight being a part of once again. Karrusel is cool, different and just unique. I love the fact that it is “fynsk”.

Jeepsafari i Alanyas bjerge / Jeepsafari in the mountains of Alanya

Det er ikke mange dage siden, at I i dette indlæg kunne læse om én af vores udflugter på vores ferie i Alanya. Jeg behøver ikke at spekulere længe over det for at kunne sige, at turen uden tvivl er noget af det fedeste, sjoveste og mest opløftende, jeg nogensinde har været en del af.

At vi så blev så gennemblødte at vi aldrig nåede at blive tør igen, det er så en anden side af sagen :o)

Only a few days ago you were able to read about one of our excursions on our trip to Alanya in this blogpost.  I don’t have to think long about it before concluding that this experience is one of the coolest, funniest and most uplifting things I’ve ever been a part of.

The fact we were soaking wet and never dried completely is another side of the case, hehe.

Åbningen af Odense Streetfood / The opening of Odense Streetfood

Dét her var en begivenhed, som jeg havde set frem til længe. Jeg hørte første gang om det, da min madglade veninde tippede mig om det. Tippede og tippede.. Det er måske en underdrivelse. Det forlød sig nok mere i retningen af “Vi SKAL med til det, så lad være med at lave planer!”.

Da vi nærmede os datoen og diverse Odenseanske facebook sider skrev mere og mere om Pakhuset og udvalget blandt madboderne, blev jeg også selv mere og mere spændt på åbningen.

Det skulle vise sig at blive en succes. Se bare de lækre drinks, vi forkælede os selv med. Mums!

This event I had been looking especially much forward to. The first time I heard about it was through my foodloving friend. She let me in on the news. Or it probably went a little more like “We HAVE to go! Don’t make any plans!”

Getting close to the opening I couldn’t help but get more and more excited about it myself. Almost every Odenseasic facebookpage had written several posts about the event and the variety of foodstands.

In the end it turned out to be a success. Just take a look at the delicious drinks we spoiled ourselvs with. Yum!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG