Everything

Hvad jeg forventer mig af September: Badeferie, skoleophold mm.

(Et meget smigrende billede af mig fra vores Skagenstur sidste år / A very flattering picture of me from our trip to Skagen last year)

Jeg er slet ikke i tvivl – September bliver en travl måned og den er allerede gået i gang med fuld fart! Selvom det nok bliver en smule travlt (læs: meget!), så er jeg sikker på, at det nok skal gå hen og blive én af de mest fantastiske måneder i længe.

Hvad jeg forventer og ønsker mig af september:
» Arbejdsmæssigt bliver det en kort måned, min sidste arbejdsdag i denne måned er i dag!
» Om blot 9 dage rejser vi til Tyrkiet til én uges sol og strand <3
» Jeg har et mål om at få trænet en del mere, end jeg har fået gjort de sidste par måneder, bl.a. ved at begynde til nogle flere hold. 1 skridt tages i dag, hvor jeg starter til Stram Op. Ønsk mig held og lykke!
» Jeg skal arbejde frivilligt til Karrusel med søde Sara
» I slutningen af måneden tager jeg på mor/datter tur til Skagen. Ih, hvor jeg glæder mig!
» Vi går efteråret i møde – derfor satser jeg på at få bagt en lækker gulerodskage i min ferie
» På mandag skal jeg tilbage på skoleophold, som jeg har set frem til hele sommeren 🙂
» I ferien satser jeg på at få læst nogle bøger <3

Når klokken bliver 16:00 i dag – så begynder denne liste for alvor. Åh, hvor er det spændende!

I am not the least in doubt – September will be an incredibly busy month for my part and it already has been! Even though it is gonna be a hectic one I am certain it is gonna be one of the most amazing months for quite a while.

What I’m expecting and hoping of September: 1. Work related it’s gonna be a short month, I am on my last workday for this month TODAY! 2. In just 9 days we’re leaving for Turkey for one week of sun and beach <3 3. I have a goal to get a lot more work out done this month for instance through more group excercise, starting today! 4. I am doing voluntary work at Karrusel with my sweetest Sara. 5. By the end of the month I’m off for a mother/daughter trip to Skagen. So excited! 6. Fall is coming and because of that I intend on baking a delicious carrot cake in my vacation. 7. On Monday I am going back to a week of school which I have been looking forward to the entire summer 🙂 8. In my vacation I plan on reading some books <3

When the clock hits 4pm today – this list will begin. It’s so exciting!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG