Everything

To glade tøser til Odense Blomsterfestival

Har I været afsted til Blomsterfestival i år? Det har jeg, for første gang i de knap 5 år, jeg har boet i Odense. Det var nok på tide, tænker I – og I har ret.

Det skulle der gøres noget ved, så da Camilla nævnte det i sidste uge, blev det hurtigt skrevet ind i kalenderen. Da jeg fik fri fra arbejde fredag, smuttede jeg derfor hjem for at friske mig op og skifte til noget lidt mere flatterende end Bilkaskjorten og hvad er mere passende til en blomsterfestival end en blomstret kjole? I don’t know!

Have you attended the Flowerfestival this year? I have – for the first time since I moved here. About time you might think – and you’re right.

I had to change the fact that I had never been to the Flowerfestivals when Camilla mentioned it last week. I quickly checked it off with my calendar and when I got off work on Friday I got home to freshen up and change out of the Bilkashirt. What was more fitting for a Flowerfestival as a floralprinted dress? I don’t know!

Det var så hyggeligt at gå og beundre de mange blomsterarrangementer rundt i indre by og jeg stillede da også op til en meget akavet pose i Eventyrhaven – jeg bliver nok aldrig helt god til det med at pose i store forsamlinger, haha.

It was wonderful to wander around admiring all the beautiful flower arrangements in downtown. For this one I tried posing which turned out very awkwardly – I will probably never be good at posing in larger gatherings, haha.

Vi havde en super hyggelig og ikke mindst rolig dag og selvom det ikke var det helt store, så var det alligevel fedt at have oplevet det, så jeg nu ved, hvad blomsterfestivalen helt præcist er.  :o)

We had an incredibly cozy and not least relaxing day. Even though the festival wasn’t as grand as I might had expected it was nice to experience it for the first time, now knowing what it is exactly.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG