Everything

To glade tøser på cykeltur

159158

Fik I nydt det gode vejr i går? Det gjorde jeg i hvert fald!

Jeg hoppede i en blomstret sommerkjole og på cyklen mod min søde veninde, Lotte. Vi havde aftalt at skulle hygge lidt sammen i dag – noget vi gør alt for sjældent. Eftersom vi begge havde en fridag, så var det jo helt oplagt. Vi mødtes til en omgang lækker frokost hos hende – hun havde lavet lækre fiskefrikadeller og købt noget frisk brød.

Efter at have spist og snakket (en del!), besluttede vi os for at komme ud i det gode vejr, nu hvor det endelig var her. Vi hoppede på cyklerne og cyklede ind til midtbyen, hvor vi gik på tur i diverse butikker for at kigge på nips og finde inspiration.

Læs også: 2 flotte sommer looks – perfekte til det gode vejr

På tilbagevejen smuttede vi forbi Q Fakta, hvor fik købte os nogle drinks – vi havde nemlig fået idéen at slå os ned på vejen tilbage og nyde drinks i det gode vejr og i hinandens gode selskab. Fabelagtig idé, hvis jeg selv skal sige det, hæhæ. Vi slog os ned på en lille grøn plet ved cykelstien, hvor vi plantede vores cykler op af et træ. Lotte viste muller og fik åbnet drinksene i et miks af næver og cykelkurve.

.

157

Det var så hyggeligt og alt, jeg trængte til, at sidde dér i den lille solstråle og dele en god drink med en skøn veninde. Dét må jeg se at gøre noget oftere! :o)

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG