Food & Drinks

Sommer idyl i Odenses gader og en kop kaffe dertil

For mit vedkommende var mandag en dag fuld af tryllestøv og hyggelige øjeblikke.

Fra kl. 7-15 var jeg på arbejde og var ved højt humør. Flere af mine kollegaer var henne og ønske mig tillykke med bloggen, efter jeg havde offentliggjort nyheden på facebook. Det var med til at booste mit humør helt vildt at opleve, at der var så mange mennesker, der var så glade på mine vegne og interesserede i det, som jeg går og laver ved siden af arbejdet også.

Da jeg kom hjem fik jeg klædt om og hoppede derefter på cyklen med kurs mod centrum. Her skulle jeg mødes med min skønne veninde, Camilla.

My Monday was a day full of fairydust and sweet moments.

I was at work from 7-15 and my mood was ecstatic. A lot of my colleagues had taken the time to congratulate me on my blog personally since I announced the news on facebook. My mood was boosted majorly by realizing how many people who was sincerely happy for me and were interested in the stuff I do in my freetime also.

When I arrived home I redressed quickly and jumped onto my bike heading into downtown. Here I was meeting up with my wonderful friend Camilla.

Vi havde aftalt at mødes til en cafétur og få snakket en masse, som vi jo plejer at gøre, når vi er sammen. Først havde vi egentligt udset os Café Fleuri, men da vi ankom til stedet fandt vi ud af, at caféens ugentlige lukkedag netop var mandag. Øv. Men så fik jeg da muligheden for at prøve Brød, som Camilla personligt er stor fortaler af.

The plan was to find a café and talk through a lot of stuff which we usually do. We had actually planned on trying out Café Fleuri but when we arrived at the location we realized the weekly closing day of course was Monday. Buuh. A change of plans and I got the chance of trying Brød out, a café which Camilla is personally very fond of.

Grundet skole og arbejde endte vi først op på caféen ved en fem tiden og vi besluttede os derfor, foruden kaffe og kage, også at bestille os en bolle, så vi kunne få sulten stillet en smule.

Jeg fik en lækker madbolle, en kanelsnegl og en kop cappuchino. Camilla var med på cappuchino vognen, men bestilte en citronkage og en Ølandsbolle. Vi nød den lækre omgang ude på Odenses gågade i skæret af solens varme stråler.

Det var så idyllisk at sidde dér på siden af gaden og nyde en god kop kaffe, mens solens stråler varmede én.

Due to school and work we reached the café about five o’clock pm and we decided then to order buns besides coffee and cake to satiate us better.

I had a delicious foodbun, a cinnamonbun and a cup of cappuchino. Camilla also had a cappuchino but ordered a lemoncake and an Ølandsbun. We enjoyed the nice meal outside on the streets of Odense in the warm rays of sun.

To sit on the side of the street and enjoy a good cup of coffee while the sun was shining was very idyllic indeed.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG