Tips & Guides

Serier du skal se, hvis du er fan af Game of Thrones

Vidste I, at der kun er 2 episoder tilbage af Game of Thrones sæson 7? Det vil sige, at der ikke er længe, før Game of Thrones er slut.

Jeg små panikkede ærligt en smule, da jeg fandt ud af det. Game of Thrones er og bliver min yndlings serie, lige siden jeg først stiftede bekendtskab med serien tilbage i 2012. 5 år med serien er efterhånden slut og det er en smule vemodigt at tænke på.

Jeg er helt sikkert ikke den eneste, der er trist over dette faktum. Går du, ligesom jeg, og tænker på, hvad du skal kaste dig over, når GoT er slut, så fat mod! Jeg har fundet 2 serier, som minder utrolig meget om Game of Thrones på mange måder. 2 serier, som jeg selv har været utrolig glad for at se og som jeg selv har færdiggjort. Serierne har det tilfælles med GoT, at scenen er sat i fortiden, er spækket med krig, blod, sex og masser af intriger – og selvfølgelig også en masse flotte mænd og badass kvinder! Hvad mere kunne man ønske sig?

Did you know there’s only 3 episodes left of Game of Thrones season 7? It means there’s not long until the series is over.

Personally I panicked a little when I realized it. Game of Thrones is without doubt my favorite series ever since I saw the first episode back in 2012. 5 years with the series has almost come to an end and it is saddening to think about.

I am most certain I am not the only one saddened by this fact. Are you, just like me, wondering what to throw yourself over onse GoT is over? Have faith! I have found 2 series which are very much a like Game of Thrones in many ways. 2 series I have been very fond of myself and also has finished. The series are similar to GoT  as they are all staged in the past are loaded with war, blood, sex and lots and lots of intrigues – and of course they are packed with lots of beautiful men and badass women. What more could you wish for?

Spartacus (2010-2013)
2 sæsoner, samt 1 spin off

Denne serie er baseret på den sagnomspundne Spartacus fra Romertiden og det oprør, som legenden skulle have resulteret i.

Serien handler om en ukendt mand, som egentligt overhovedet ikke hedder Spartacus. Han er en fri mand, men som bliver kidnappet og solgt som slave, nærmere betegnet som gladiator. Her gør han sig godt ud, da han er en utrolig dygtig kriger og det er igennem kampene, at han bliver kendt som Spartacus (opkaldt efter en tidligere helt). Serien handler derefter om hans kamp for at blive en fri mand, som er alt andet end nemt.

Serien er spækket med blod og sex og vilde kampscener. Denne serie var utrolig stor tilbage i 2012/13 og det er der ikke noget at sige til. Specielt kvinderne i serien blev utroligt populære grundet deres strategiske og snu mindset, som uden tvivl må siges at overgå mændenes, ligesom de i høj grad også gør i Game of Thrones.

This series is based on the fabled Spartacus from the Roman period and the riot which followed the legend.

The series are centered on an unknown man whose name is not at all Spartacus. He’s a free man but is kidnapped and sold as a slave. He ends up as a gladiator and does a great job at it and it is through the fights he is known as Spartacus (named after a previous hero). Through the series we follow him as he fights for is freedom but it is anything but easy.

Spartacus the series is packed with blood and sex and violent fightscenes. It was very popular back in 2012/13 and you can’t blame it. Especially the women caracters in it became very popular as a result of their cunning mindset which without doubt surpasses the men – very similiar to Game of Thrones.

Vikings (2013-)
4 sæsoner, den 5. på vej

Denne serie er ligesom Spartacus også baseret på en sagnomspunden legende fra dets tid. Den foregår i Kattegat og omhandler Ragnar Lothbrok, en eventyrlysten viking, som starter ud som en simpel bonde, men igennem hans styrke, kampfærdigheder og popularitet, stiger han i graderne og går til at blive byens Høvding, senere Konge.

Vikings er fuld af slåskampe, intriger og igen en masse sex. Det er et tema, der går igen i disse 3 serier og det er noget, der går utrolig godt sammen. Denne serie har desuden en dansk up and coming skuespiller i én af hovedrollerne som Ivar the Boneless (nederste billede, spilles af Alex Høgh Andersen). Vikings har desuden også nogle meget stærke kvinderoller, hvoraf min egen favorit uden tvivl må være Lagertha, som foruden hendes færdigheder i kamp også er en utrolig snu kvinde – det finder man hurtigt ud af i serien.

This series is just like Spartacus based on a fabled legend of its time. The scene is set in Kattegat and deals with Ragnar Lothbrok, an adventurous viking who starts out as a simple farmer but through strengh, fighting skills, popularity and of course cunning he manages to rise in the hiarchy and becomes the Chief of the city, later on King.

Vikings is full of fightscenes, intrigues and again a lot of sex. It is a theme that characterizes these 3 series and they fit together very well. This series does even star a Danish up and coming actor in one of the leads as Ivar the Boneless (last picture, is played by Alex Høgh Andersen). Vikings has by the way some strong women characters of which my favorite without doubt is Lagertha who besides her fighting skills is a very cunning woman – that you will figure out early on in the series.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG