Style

Sensommer ønsker – Røde drømme

Hvis der er én ting, jeg er blevet utrolig hooked på den seneste tid, så er det farven rød. Specielt den valmuerøde farve, som pryder samtlige butiksvinduer på strøget. Den er bare så fin, så festlig og alligevel så jordnær.

I am incredibly hooked on red at the moment. Especially the poppy red color which is on display at like every store in the streets. It is beautiful, joyous and yet down to earth.

T-shirt, H&M // Støvler, Pavement // Jeans, Levi’s // Ur, Daniel Wellington

Jeg har set mig lidt varm på ovenstående langærmede t-shirt fra H&M, som er virkelig skøn. Den kunne være utrolig fed sammen med et lidt understated outfit, så den fungerer som the statement piece. Et simpelt outfit kræver lækre basics. Her tænker jeg et par smukke, kulsorte højtaljede jeans fra Levi’s, som jeg desuden også har et lille crush på. Jeg overvejer virkelig at investere nogle penge i et par gode sorte jeans. Nogle, som bare holder. Er der nogen af jer, der har erfaring med Levi’s?

Til den første forventer jeg desuden at få udbetalt lidt ekstra, eftersom jeg har nogle penge til gode ved Bilka. Jeg har derfor lovet mig selv en ting, som jeg normalt ikke ville have pengene til, eller som jeg normalt ville have valgt fra, fordi pengene kunne bruges på noget andet. Den udsete genstand er de fine Pavement støvler, som jeg i alt for længe har haft et godt øje til. De skulle være utrolig komfortable og så er de jo bare mega fed. Helt klart et musthave, som jeg glæder mig til at tilføje til min skogarderobe!

Hvad crusher du på for tiden?

I’ve been eyeing the long sleeved t-shirt from H&M  which is beautiful. It could go well in an understated outfit functioning as the statement piece. A simple outfit demands good basics. I am thinking of a pair of high waisted charcoal black jeans from Levi’s which I am crushing on lately. I’ve been thinking about investing a bit of money in a pair of good black jeans. A solid pair. Anybody who’s gotten any experince with Levi’s?

On payday I expect to get a little extra paid since Bilka owe me some. I have promised myself to buy something I wouldn’t usually do – something I wouldn’t have the money for or something I just would have skipped, thinking the money were better suited elsewhere. My eyes are on the prize: a beautiful pair of Pavement boots (the ones above) which I have been crushing in forever. They are said to be very comfortable and then they are just plain cool. Definitely a must have which I am very excited to add to my collection!

What are you crushing on at the moment?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG