Everything

Mine forventninger til august måned

09

Så er vi gået i gang med august. Den ottende måned i året. Inklusive denne har vi faktisk kun fem måneder tilbage af året, inden vi træder ind i 2018. Dét er altså ret vildt at tænke på.

Denne måned har jeg ikke de vildt store arrangementer på kalenderen, men det er derimod en måned, som jeg forventer mig meget socialt ad. August måned er for mit vedkommende selvfølgelig en måned, der skal nydes, men også utrolig meget en måned, der skal overstås, så vi kan komme til september, som for mit vedkommende er fyldt med ferie, festival, skoleophold, årsdag, masser af fødselsdage og jeg kunne blive ved.

Mine planer for måneden er derfor:
» Deltage i Music Festival of Colors i Odense med en god veninde (sker allerede i dag!)
» Lave opgave til skolen
» 30 års fødselsdagsfest for min skønne svigerinde <3
» Ryste røven til en masse zumba!
» Ses med en gammel veninde
» Måske på papbar med Lotte pigen (hvis vi kan få det til at passe sammen)
» Nyde det forhåbentligt gode vejr
» I biografen med en tidligere kollega for at se den nye IT

.

Hvad skal I lave i august? 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG