Everything

Mine farverige instagram øjeblikke | Hit med dit brugernavn!

@nikkilunds

De sidste par måneder har været utroligt farverige og helt igennem sprudlende. Jeg tænker lidt på at lave et tiden, der er gået indlæg omkring mine sommerhøjdepunkter, når vi nærmer os efteråret, men lige i første omgang må det blive til et collage og en samling over mine mest yndede instagram øjeblikke i stedet.

Min instagram profil er uden tvivl gået hen og blevet mere personlig igennem de seneste måneder og hvis man har fulgt mig igennem længere tid, er det tydeligt at se, at der er kommet en rød tråd igennem de sociale medier, som jeg har koblet til min blog. Der er kommet mange flere stemningsbilleder op og profilen er blevet meget mere levende, farverig og måske en smule legende i udtrykket.

Smid gerne dit insta brugernavn i kommentarfeltet, så jeg kan udvide mit inspirations feed :o)

Through the last couple of months I have had a lot of colorful and almost sparkling moments. I’m thinking about creating a post about my summer highlights when we reach fall – until that I’m sticking to a collage and a collection of my favorite instagram moments.

My instagram profile has without doubt evolved into a much more personal feed through the last couple of months which is evident to my long time followers. Furthermore I’ve managed to synthesize my social medias for a more clean expression to my followers. My profile has been boosted with atmospheric snapshots and the overall expression has turned into a more vivid, colorful and perhaps playful one. 

I am looking to broaden my inspiration feed! Comment down below with your username and I will take a look at it.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG