Food & Drinks

Lækker kyllingeburger på The Burger

19Som I kunne læse i går i dette indlæg, brugte jeg min lørdag inde i byen sammen med min gode veninde, Sara. Vi slog os til at starte med ned i Kongens Have, hvor vi fik nogle Shakere og snackede lidt frugt.

Da vi nærmede os slut eftermiddag / start aften besluttede vi os for at finde et sted at få noget godt at spise. I længe har jeg hørt meget godt om The Burger, som ligger midt inde på gågaden i Odense. Mange Odenseanske bloggere har desuden også anbefalet stedet og man kan ikke andet end at blive draget til den lækre duft, når man går forbi de spisende ved udendørspladserne. Vi blev derfor også hurtigt enige om, at det nu var vores tur til at afprøve stedet.

Læs også: Huevos rancheros – Morgenmad med fut i!

.

1718

Allerede inden vi nåede hen til caféen, havde vi været inde på deres hjemmeside og researched deres menukort (andre end mig, der gør sådan noget?) og vi var hurtige nået til en beslutning. Det tog derfor heller ikke lang tid for os om at bestille den kyllingeburger med karry og cheddar, som vi på forhånd havde udset os for.

Jeg er lidt af en sucker for kyllingeburgere. 9 ud af 10 gange vælger jeg derfor også en kyllingeburger, hvis der er mulighed for det.

Lige netop her havde jeg store forventninger til maden og ikke mindst “fritterne” og dyppelsen. Af hvad jeg havde kunnet læse mig til forinden, så skulle de vidst være lidt kendte for at lave nogle ekstra velsmagende og sprøde kartoffelbåde og deres chili mayo skulle være udsøgt. Det var det minsandten også! Jeg blev i hvert fald ikke skuffet! Kyllingen var også helt fabelagtig, mør og saftig og burgerbollen var let og luftig. Lige som jeg kan lide det. Stor thumbs up!!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG