Personal stuff

Jeg blev overrasket på sengen – Det var ret pinligt!

Jeg vågnede i går, ved at min telefon lå og vibrerede på livet løs (jeg er typen, der altid har den på lydløs). Lidt forvirret over, hvem fanden der ringede til mig på det tidspunkt, greb jeg ud efter telefonen. Efter to mislykkede forsøg fik jeg fat i den og nåede lige akkurat ikke at tage den.

Nummeret kendte jeg ikke, så jeg slog det op på Krak. Det tilhørte en mand i Odense, som jeg ikke kendte, overhovedet. Det satte virkelig tankerne i gang og den nyvågnede mig blev overvældet med forvirring. Jeg lagde telefonen fra mig igen efter at have besluttet for mig selv, at det nok havde været et fejlopkald.

I woke up yesterday to the sound of my phone vibrating like crazy (I’m the type whose always having my phone on silence mode). A little confused about who would call me at this hour I grabbed for my phone. After two misses I got a hold of it and just missed it.

I didn’t recognize the number so I decided to look it up. It belonged to a man in Odense, whom I had no knowledge of, at all. My thoughts were puzzled and the newly woken me was overwhelmed with confusion. I put the phone down and concluded it had probably just been a mistake call.

Jeg nåede dog kun lige at lægge telefonen fra mig, før det samme nummer ringede mig op igen. Denne her gang fik jeg taget den – med det samme! Det viste sig at være en budbringer fra Interflora, som stod ude foran døren med en buket blomster til mig.

Blomster, til mig..? Dét kunne jeg slet ikke forstå!

Jeg skyndte mig lige at gribe en hættetrøje og svinge ud over nattøjet og rette en smule på min kæmpe morgenparyk (som stod i alle retninger). Herefter skyndte jeg mig ud til døren og jo, rigtigt nok, så stod der en mand herude med den smukkeste buket.

I had barely put my phone down before the same number called me another time. This time I answered it in time. Apparently it was a messenger from Interflora who was standing outside our door with a bouquet of flowers for me.

Flowers, for me..? I couldn’t understand it!

In a hurry I grabbed my hoodie and swung it over my pyjamas and corrected my giant morning hair a little (it was a total mess). Then I hurried out to the door and yes, here stood a man with the most beautiful bouquet of flowers.

Denne smukke buket var en overraskelse fra min søde momse, som i kortet ønskede mig en god weekend. Det var den mest skønne overraskelse – for overrasket, det blev jeg i aller højeste grad!

Jeg må dog indrømme, at det var en smule pinligt, at jeg måtte løbe direkte fra sengen ud til budbringeren. Specielt da jeg efterfølgende fik kigget mig i spejlet. Jeg har været alt andet end et kønt syn. Ej, det var faktisk helt forfærdeligt, haha. Men glad, det blev jeg :o)

This beautiful bouquet was a surprise from my sweet granny who in the card wished me a nice weekend. It was the sweetest surprise – surprised I indeed were!

Though I must admit it was kind of embarrassed the fact I had to run directly from my bed and out to the messenger. Especially when I afterwards got a good look at myself in the mirror. I was anything but pretty. It was kind of horrible in fact, haha. But it made me so happy.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG