Everything

En smuk kalender designet til mine behov

0708

Da jeg kom hjem fra arbejde i dag, ventede der en lille pakke på mig i postkassen. En lille grøn konvolut og jeg vidste med det samme, hvad det var. For at være ærlig, så har jeg faktisk gået og holdt ekstra øje med denne ventede pakke.

De af jer, der har fulgt mig i nogle år, har stødt på lignende opslag 2 gange tidligere. Jeg er nemlig blevet trofast kunde hos Personal-Planner.com, hvor jeg årligt er inde for at designe min egen kalender. Hvis der er én ting, jeg går meget op i, så er det min kalender. Jeg er nok lidt af den “gamle skole”. Hvor de fleste er skiftet over til den standarde smartphone kalender, så kører jeg altså stadigvæk med den gode gammeldags. For mig, er det altså bare den bedste løsning.

Jeg synes, det er super fedt, at man igennem Personal-Planner.com har muligheden for at designe sin egen kalender, så den opfylder netop sine egne behov. Jeg har fx tilvalgt “ugens træning”, “ugen to do”, “ugens menu”, samt verdenskort bagerst i kalenderen, da det er nogle ting, jeg selv værdsætter meget i en kalender. Foruden indholdet har jeg også selv designet udseende, valgt forside, farve og opsætning inden i. Dét er noget, jeg kan lide!

Se 2 af mine tidligere kalendere her og her.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG