Style

En blomstret kjole i majestætiske omgivelser

Under Blomsterfestivalen blev vi lokket ind i Odense Domkirke. Dørene var åbne og det var nærmest som om, at der gemte sig en magisk stemning indenfor, som kaldte på os, da vi stod ude og kiggede ind. Vi tittede inden for og måtte hurtigt give efter en trang for mer’.

Inden døre fik jeg muligheden for at vise kirken frem for Camilla. Ikke at jeg er kirkegænger eller har været her ofte – blot én enkelt gang tilbage i 5. klasse, da HC Andersen havde 200 års jubilæum. Kirken dannede rammerne for HC Andersens konfirmation og det kunne jeg så lige fyre af over for hende – som den random facts pusher, jeg nok egentligt i bund og grund er.

During the Flowerfestivals we were drawn in the Cathedral of Odense. The doors were open and it was almost as if a sense of magic hid inside luring, calling for us as we stood there. We took a step inside and had to surrender to our curiousity.

Inside I had the opportunity to show off the church to Camilla. Though I rarely step inside a church or has been often in this particular church – just the one time back in 5. grade when HC Andersen 200th birthday was celebrated. It was in this church HC Andersen was being confirmed in his time and that fact I could share with Camilla as the random facts pusher I am.

Kjole, Budapest // Bæltetaske, Bilka // Sneakers, Adidas

Har I nogensinde været i Odense Domkirke? Kirken er bestemt noget for sig selv og man kan ikke undgå at føle sig umådelig lille i de majestætiske omgivelser og de høje vægge, der rager ud i ugenkendelighed.

Vi tog en lille tur rundt i den skønne kirke og fik beundret alle de mange detaljer, der gør lige netop denne så speciel fra de andre. Inden vi listede os ud igen, blev der da også lige lidt tid til at stille op til et billede eller to. :o)

Have you ever been to the Cathedral of Odense? The church is definitely unique and you can’t help but feel incredibly small in those majestics surroundings and the tall walls stretching into the sky.

We took a little tour in the beautiful church in which we admired all of the small details of it – details that makes it stand out of the crowd of churches. Before we snuck out of the church we found the time to pose for a picture or two. :o)

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG