Everything

Drinks i solen efterfulgt af farvefest i Kongens Have

1011

Lørdag skulle jeg mødes med en sød veninde inde i byen. Sara og jeg havde aftalt, at mødes ved banegården og sammen gå ned til HC Andersen Haven, hvor det var planen, at vi skulle sidde og få et par drinks og noget frugt og sådan lidt. Jeg hoppede på cyklen med kurven fuld af frugt og ærter og Sara sørgede for drinks.

Vejret var virkelig lækkert og vi fandt os hurtigt en grøn plet midt i solen, som vi slog os ned på. Her sad vi i et par timer, tror jeg, det blev til. Vi fik snakket om nyt, som gammelt, grinet og hyggede os helt gevaldigt.

Læs også: Nogle af mine Budapest højdepunkter

Efterfølgende tog vi et kort smut op til hendes bil for at smide vores ting – hvilket var en ret god idé, for da vi kun var 100 meter derfra, stod det nemlig ned i stænger. Vi løb hen til bilen og hoppede ind i læ. Her sad vi en fem minutters tid, hvorefter solen var kommet frem igen.

.

13

Efter et smut på The Burger, hvor vi fik de lækreste burgere(!!), fandt vi vej ind mod Kongens Have. Denne dag var der farvefestival i haven og det havde vi snakket om, at vi da skulle ind forbi at se. Vi så bl.a. Kesi, Blak og Jimillian, som leverede et ret fedt show.

Da jeg så eventet på facebook “Music Festival of Colors”, tænkte jeg, at det nok bare var en alsidig festival med højt humør. Jeg havde ikke lige lagt 2 og 2 sammen og havde heller ikke researchet festivallen nærmede. Det gik dog hurtigt op for mig at “Colors” hverken havde noget med alsidighed eller humør at gøre, men i nærmere forstand skulle opfattes helt bogstaveligt.

.

1415

Vi var overhovedet ikke klædt på til formålet!

På et uopmærksomt tidspunkt gik der dog også nogle gutter forbi os og synes, at vi så lidt for farveløse ud. Værst gik det dog ud over søde Sara, som var orange over det hele! 🙂

.

16

Det var en fornøjelse at være samlet med så mange glade mennesker inde i Kongens Have. Folk, der var samlet, for at have sig en god tid i selskab af noget godt musik. Vi fik danset og skrålet med på nogle af de velkendte sange (aller værst gik det for sig til Rock Tha Party (som jeg åbenbart var den eneste, der kunne, haha)) og i den varme sol blev der da også tid til at få sig en enkelt øl. Aaah.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG