Food & Drinks

Drik flere planter! + 3 gode grunde til at møde tidligt

Hej alle morgenfriske læsere!

Klokken er aaaaalt for tidligt for min smag (05:20). Endnu engang bliver jeg bare bekræftet i, at jeg er B-menneske og kan droppe alle forhåbninger om nogensinde at blive andet. Grunden til, jeg er stået så tidligt i dag, er, fordi jeg skal møde klokken 06:00 – det gør jeg ofte om fredagen.

Selvom jeg hader at stå så tidligt op, så elsker jeg alligevel disse tidlige vagter: 1. når jeg møder tidligt, betyder det som regel også, at jeg har tidligt fri, 2. der er ikke så mange kunder i butikken på dette tidspunkt, så jeg når mange flere af mine arbejdsopgaver end ellers og 3. morgentrafikken har ikke nået at tage ordentligt til på dette tidspunkt. Yay.

Goodmorning to all of my morning fresh readers!

It is way too early for my taste (05:20am). Yet another time I’m confirmed on the fact that I am and will always be a B-person and any wishes of ever becoming anything else is just a waste of time. The reason as to why I am up this early is due to my work schedule – I am meeting at 06:00am today – which I often do at Fridays.

Hating to get up at this hour I can’t help but love these early shifts: 1. when I meet early I almost always get off of work early as well, 2. there aren’t as many customers in the shop at this point which means I have better time to do my tasks than usually and 3. the traffic hasn’t grown as much at this hour and I drive almost smoothly to work when meeting at 06:00am. Yay.

Noget helt andet, der er med til at gøre disse tidlige morgener lidt bedre, er kaffe! Jeg er coffeeaholic så det siger spar 2 og selvom jeg ikke altid er lige god til at nå at få det drukket om morgenen på vejen ud af døren, så er det noget, der uden tvivl har stor effekt på den første del af dagen. Det kan mærkes i kroppen og jeg føler mig helt sikkert mere ugidelig og sløv i optræk, når jeg ikke lige har fået en kop at stå op på. Er der andre, der har det på samme måde? :o)

For mit vedkommende hører der altid lidt mælk til, når vi snakker kaffe! Det sidste lange stykke tid har jeg især kastet min kærlighed over plantemælk, som for det første er utrolig sundt, men det smager også bare vildt godt! Jeg har ALDRIG brudt mig om smagen af komælk, men mandel -og hasselnøddemælken (hvoraf specielt den sidste!) er faldet i god jord. Sidstnævnte er faktisk lækrest bare så – den har en skøn undertone af nutella og jeg synes derfor, den er hyggelig at slupre i, når jeg har sugar cravings. Mandelmælken, specielt den med ristede mandler fra Naturli’, er virkelig god i kaffe. Den komplimenterer den dybe kaffesmag utrolig godt!

Jeg har sat mig et mål for at indtage mange flere planter, end jeg gør på nuværende punkt. Også selvom mit nuværende standpunkt er langt bedre, end det tidligere har været. Ét af punkterne, hvor jeg blandt andet har skiftet en ingrediens ud, er mælk, hvor jeg nu har besluttet mig for at vælge den plantebaserede version. Hasselnøddemælken var en stor success med kæresten, så det bliver forhåbentligt ikke så bøvlet at ændre vores vaner på netop dette punkt.

Hvad gør du, for at indtage flere planter i hverdagen?

Something entirely different that can also have a huge impact on my early mornings is without doubt coffee. I’m a coffeaddict for sure and even though I often aren’t the best to make the time for it in the mornings I can feel what a difference it makes for me. I can feel it in my body and I am without doubt more lazy and indolent  in the first part of the day if I haven’t had my cup of coffee. Am I the only one to feel this way? :o)

If you ask me milk belongs in coffee for sure. Through the past time I have especially thrown my love upon plantbased milk which first and foremost is incredibly healthy and secondly; it tastes wonderful! I have NEVER really liked the taste of cowmilk but almond -and hazelnutmilk (especially the last) pleasures my tastebuds. Hazelnutmilk I actually prefer as it is – it has a delicious undertone of nutella and I tend to use it to cure sugar cravings. Almondmilk, preferably the one with roasted almonds from Naturli’, is the best for coffee as it compliments the depth of the coffee incredibly well.

My goal is to consume much more plantbased food than I do at the moment. Even though my current intake is far better than it used to be. One of the ways I have decided to consume plants is our milk habits. I have decided to use the plantbased version. The hazelnutmilk was a great success with my boyfriend as well – hopefully it won’t be such a big problem to change our habits in this area then.

What do you do to increase your consumption of plants?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG