Style

Det smukkeste iPhone cover i grøn marmor | Richmond & Finch

Richmond & Finch cover, kan købes i Magasin

Siden jeg købte min iPhone 7 sidste år, har jeg været på jagt efter det perfekte cover. De første (mange, endda!) måneder var det ikke til at opdrive nogle steder. Jeg havde i forvejen haft øje for Richmond & Finch’s smukke og utroligt instagramværdige covers, men ville vente med at købe et, til jeg havde fået den nye. Mon ikke, de også ville lave den til iPhone 7, tænkte jeg.

Der gik dog usædvanligt lang tid og da de så endelig kom på markedet, havde jeg mange andre ting i hovedet end et cover til min iPhone. Jeg er nok også typen, der værdsætter telefonens lækre design og godt kan lide den lette følelse af at have den i hånden – det er dog ikke særligt praktisk! Efter kun et par måneder tabte jeg nemlig min telefon, efter at være blevet forskrækket af en kollega, og skærmen var i tusinde splinter.

Heldigvis dækkede min indboforsikring skaden, men jeg skulle alligevel hoste op med 1.200kr i selvrisiko for at få den fikset – man kan kalde det en lille sum, i forhold til hvad jeg ellers skulle have været af med: man var nemlig endnu ikke begyndt at reparere i iPhone 7, så det var billigere bare at købe en ny. Det var da også en ny én jeg fik – og så kan jeg lige love jer for, at tankerne om et cover kom i spil igen!

Since I bought the iPhone 7 last year I have been on a hunt for the perfect case. The first couple of months after its release there were no covers to find. Before hand I had had a crush on the beautiful and not least instagram worthy case collection from Richmond & Finch. I wanted to wait until I got my new phone – why wouldn’t they make them for the iPhone 7, I thought.

A while went by until they launched the 7 edition cases and by that time I had other things on my mind. I am the kind of type who really appreciates and values the design of the phone and really like the almost weightless feeling in my hand – but unfortunately it is not very practical in itself! I learned it the hard way. Within just a few months I dropped my phone when being shocked by a colleague and the display shattered into thousand pieces.

To my luck my insurance covered the damages but the deductibles was still 1.200kr (about 160€). Even though it was a lot of money, it was still a small price to pay in getting it repaired. I was told they hadn’t begun repairing the new iPhone 7 yet at this point and that it would be cheaper just to buy a new one. I got a new one and at that point I started thinking about cases yet again!

Jeg fik pengene af min lillesøster i fødselsdagsgave til at købe ovenstående cover. Eftersom jeg er en smule langsom i optrækket, var det dog først for nyligt, at jeg rent faktisk fik taget mig sammen til at smutte forbi Magasin og købe det. :o)

Jeg var slet ikke i tvivl. Det var det grønne marmor cover, der skulle med mig hjem! Den dybe grønne farve og spillet mellem de grønne nuancer er så smukt og helt fantastisk. Det egner sig både som et lækkert sommer cover, men i den grad også til de koldere måneder og de mange tykke strikke og mørke farver, som vi snart skal til at hive frem i igen.

For my birthday my sister gave me the money to buy the case above. Since I’m a bit slow at times it wasn’t until recently I actually bought it. :o)

I wasn’t at all in doubt. It was the green marble case which called out for me. The depth of the green color and the way the nuances play together is incredibly beautiful. It is suitable both for the fun summer outfits and not least the cold winter and its thick sweaters and dark colors which we soon will be pulling out of our closets once more.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG