Wanderlust

Der er kun 1 måned til sol, strand og kolde drinks

30 dage! Det er alt, hvad der er tilbage, før jeg tager hul på sidste del af min “sommer” ferie for i år. Den 16. september drager vi nemlig syd på, mere nøjagtigt sydøst – vi skal nemlig for første gang besøge Tyrkiet. Ih, hvor jeg glæder mig!

Sammen med kæresten og min lillesøster rejser vi til Alanya, hvor vi skal sole os og bade i det krystalblå vand i en uges tid. Det er lige, hvad jeg trænger til! Jeg kan næppe påstå, at jeg har fået særlig meget af det herhjemme og jeg er derfor ekstra lykkelig over, at der venter mig i hvert fald én uges sol i september.

Personligt har jeg hørt så mange gode ting om Alanya og jeg kender rigtig mange, som har været der gentagne gange. For os bliver det helt sikkert kun til én enkelt omgang (jeg er typen, der bare må ud at se noget nyt HVER GANG), men jeg er sikker på, at det bliver en drøn lækker én af slagsen.

Har I nogle gode anbefalinger til Alanya? 🙂

30 days! That’s all that’s left until I begin the last bit of my “summer” holidays this year. On September the 16. we’re flying south, southeast to be precise – we’re going to visit Turkey for the first time. I’m so excited!

Along with my boyfriend and my sister we’re travelling to Alanya for a lot of sun and swims in the crystal clear water. We will be away for about a week. It’s exactly what I need! I can hardly claim to have gotten a lot of sun this summer which is why I’m super excited that we’re closing in on our trips. I am guaranteed at least one week of sunshine in September, yay.

Personally I’ve heard so many nice things about Alanya and I know a lot of people who’s been there multiple times. We’ll probably only ever visit the city once (I’m the kind of type who has to see something new EACH TIME), but I am sure a lovely visit awaits us.

Do you have any recommendations as to what to do and see in Alanya?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG