Everything

Bøger fra Budapest + en bommert

0405

Jeg er rimelig pjattet med bøger, specielt de smukke og eventyrlige af slagsen. Når jeg er udenlands er jeg specielt glad for at gå i boghandler og kigge på bøger til min samling. Boghandlere i udlandet er der noget specielt hyggeligt ved, de er ofte lidt klassiske, måske lidt gammeldags vil nogen mene, men de har sjæl og det tilføjer noget ekstra til de bøger, der er på udstilling deri.

For mig er det specielt favorabelt at købe bøger på mine rejser. For det første er bøgerne bare billigere i udlandet (nogle steder MEGET billigere). For det andet er de ofte på engelsk, som jeg foretrækker at læse mine bøger på, med mindre de selvfølgelig er oprindeligt danske. For det tredje har de udenlandske boghandlere oftest et noget større udvalg end de danske – jeg er fan!

Læs også: Bøger fra London

.

06

De seneste tilføjelser til vores bogsamling er disse to smukke og ikke mindst magiske bøger. Da vi havde tjekket ind i lufthavnen i Budapest, besluttede vi os for at gå på opdagelse i Relay shoppen (det er efterhånden fast tradition ved vores endte rejser). Jeg fik med det samme øje på Fantastic Beasts bogen og måtte bare eje den.

Da jeg så kom hjem og havde færdiggjort den seneste bog, jeg havde begyndt på, tænkte jeg, at jeg skulle kaste mig over Fantastic Beasts.. Jeg skulle dog hurtigt blive klogere og måtte ærgerligt stille den tilbage på hylden.. Hvad jeg ikke havde opdaget i lufthavnen, var at jeg havde købt screenplay bogen og snarere frem for en magisk fortælling, havde jeg erhvervet mig et manus over filmen. Øv øv. Men fin er den, så nu pynter den mest af alt lige her.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG