Everything

30 års fødselsdag og en varm aftensol

Jeg har i dag været til 30 års fødselsdag hos min skønne svigerinde, Katrine (hende som jeg også træner med i ny og næ). Vi startede ved en halv ét tiden, hvor vi rendte rundt og hyggede os i hendes forældres fantastiske have, som er fyldt med frugter, en lille dam, bakker og en veranda ved åen, der løber langs haven.

Som altid brugte vi en masse tid med børnene. Vi er og bliver bare lege onkel og tante – også selvom det er ret hårdt ved kondien til tider, hehe.

Nu er vi så kommet hjem efter en skøn dag og godt selskab med god mad, søde taler og masser af latter og ind i mellem også noget lækkert sol. Imens jeg sidder og skribler lidt her på bloggen, kører vasketøjet på højtryk i vores nye (og første!) vaskemaskine, så vi kan blive klar til endnu en uge.

Hvad har I lavet i dag? Varme aften krammere <3

Today I’ve been to a 30th birthday party at my wonderful sister in law, Katrine (the one I’m working out with now and then). We met around half past 12am. At that time we ran around and had fun in her parents’ magical garden which is full of fruit, a little pond, hills and even a little porch by the stream that runs along the garden.

As always we ended up spending quite a lot of time with the children. We are and will always be the playfull uncle and aunt – even though it is tiring, hehe.

We’re back home now after an amazing day in good company with good food, sweet speeches and lots of laughter. On occation we also experienced some sun. While I’m scribbling this post the laundry is in the new (and our first!) washing machine getting ready for a new week.

What have you been doing today? Warm evening hugs <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG