Everything

2 bryllupper, strandbesøg og eventyr | Min august 2016

August 2016. Dette var en helt vidunderfuld, magisk måned for mit vedkommende. Kærligheden blomstrede for alvor i min familie og inden for 2 uger sagde både min mor “ja” til manden i hendes liv og min bonus søster fik foreviget kærligheden til hendes.

Vejret var fantastisk og vi havde den ene solskinsdag efter den anden. Jeg ved ikke, om det var vejret eller det forstærkede bånd i familien efter de to bryllupper, der gjorde det, men eventyrlysten hungrede i familien og vi var gang på gang ud at se noget sammen. Det var en måned, jeg sent vil glemme.

23

Min mor havde sig et idyllisk landbryllup i ægte Morten Korch stil. I min bonus fars lille lund, dér hvor træerne formerede en lille åbning, da sagde de ja til hinanden.

.

48

KANELPANDEKAGER!! Åh, dem kastede jeg for alvor min kærlighed over i denne måned. August var desuden også oplysningens måned, i hvert fald da jeg opdagede de magiske egenskaber bag kanel.

Læs også: Derfor skal du spise mere kanel

.

27

Min lillebror havde givet os søstre koncertbilletter til Rasmus Seebach i Nyborg. Jeg var ikke just den store Seebach fan (blev det heller ikke), men det var en skøn oplevelse med mine søstre og vi morede os helt vildt. Efter koncerten overnattede vi ved min mors veninde i Lundeborg, som bor lige ned til stranden. Efter en lækker omgang morgenmad kunne vi da heller ikke dy os for at tage et smut derned i det gode vejr :o)

.

4

Lige så roligt og skønt, som mit mors bryllup var, lige så rørende var dette. Min bonussøster og hendes mand forevigede deres kærlighed, deres sorger og deres glæde med hinanden. Tårerne kunne slet ikke holdes tilbage denne dag.

.

13883664_10210632373188465_1541348756_n

August måned var måneden, hvor min telefon ringede uafbrudt. 9 ud af 10 var afsenderen min mor. “Vi kører forbi Odense om en halv time. Vil du med på eventyr?”. Og afsted vi kom.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG