Style

Velour, læder & army – Nye favoritter fra Budapest

146

Jakke, New Yorker // Bæltetaske, Bilka // T-shirt, Cropp // Leggings, New Yorker // Sneakers, Adidas

Weekenden er nu ovre. Øv øv. Kunne godt lige have brugt én dag mere, måske to, men hvem kunne ikke det?

I weekenden var vi i Sønderjylland. Vi skulle til fødselsdag hos min bonus søster, som fyldte 21 i starten af ugen. I den anledning kunne vi da lige så godt tage en hel weekend syd på, når nu vi alligevel skulle derned. Vi overnattede derfor hos min kære momse og inden vi tog hjem i går, var vi et smut forbi min mutti til kaffe. Det var nu en ret hyggelig weekend!

Ovenstående outfit havde jeg på til Angelica’s fødselsdagsfest. Hele outfittet er nærmest købt i Budapest, så for nogle af klæderne var det også første gang, de kom i brug. Det gælder fx t-shirten, som jeg har været en smule tilbageholdende med, men nu skulle den altså indvies! Og på den kom!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG