Wanderlust

Storbyferie? Dette skal du have med! (Pakkeliste)

07

Er du én af de mange, der skal afsted på ferie i løbet af sommeren og går turen til én af de mange skønne storbyer i syden?

Det kan være svært altid lige at vide, hvad man skal pakke med til en bestemt ferie, så jeg har gjort den største del af besværet for jer – i hvert fald hvis du står og skal på storbyferie.

Læs også: Det perfekte outfit til storbyrejsen syd på

Foruden de uundværlige ting, som pas og valuta, og ikke mindst de andre vigtige ting, som mobil og oplader, så er der en lang række ting, som man simpelthen ikke kan undvære. Dette gælder især solcreme og aftersun. Find dig gerne en god én af slagsen, som opfylder lige netop dit behov (jeg anbefaler gerne Derma). Dem må du for alt i verden ikke undervurdere, også selvom du ikke skal på stranden.

Ellers anbefaler jeg gerne, at du tager en god hårolie med. Solen slider nemlig utrolig hårdt på dit hår, specielt når man bevæger sig længere syd på i den skarpe sol. Så vær god ved dit hår og husk hårolien!

Hvis du har besluttet dig for at tage på en storbyferie, så er det helt sikkert med formålet at få set noget og det betyder en masse gang! Sørg derfor for et par gode sko, som du kan holde til at gå en del i, hvis uheldet skulle være ude, så er det dog en fordel at have nogle vabelplastre med, så du stadig kan holde ud at gå rundt i byen på den sidste del af ferien. :o)

God tur!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG