Style

Spar 40% resulterede i lidt shopping til ferien

0506

Jeg er nu officielt trådt ind i min første feriedag. Det er ikke helt gået op for mig endnu, men det gør det helt sikkert i morgen, når jeg sidder i toget med min bedste veninde på vej til Kastrup Lufthavn.

Det er i morgen, vi rejser mod Budapest og jeg er så spændt!

Kufferten har jeg været i gang med at pakke siden i onsdags og der mangler efterhånden kun én kjole (som lige skal vaskes i aften) og alle de ting, som man ikke kan få pakket før dagen derpå (tandbørste, hårbørste, make up mv.). Valutaen er vekslet, som I kunne læse jer til her, så blev det ikke til så lidt – jeg er faktisk en smule bekymret for, om jeg kan have alle sedlerne i min pung, haha.

Læs også: Under 2 uger til Budapest; Dette skal vi opleve

Selvom jeg har været rimelig godt forberedt, så var der alligevel lidt småting, som jeg godt kunne tænke mig OGSÅ at have med syd på. Da der så var spar 40% kampagne i Bilka, som startede i går og varer til og med i morgen (søndag), havde jeg jo den oplagte mulighed for at få købt nogle af de ting, som jeg i længe gerne lige ville have ordnet.

.

04

Jeg fik derfor langt om længe købt mig et par løbeshorts, som jeg er sikker på, at jeg får stor glæde af. Specielt i Budapest hvor min veninde og jeg har planer om at skulle løbe lidt – og i +26 grader, så tror jeg, at det ville være helt ulideligt at løbe i andet end shorts. :o)

Desuden har jeg fået lidt en kærlighed for spraglende træningstøj, så da den neon orange t-shirt kom på tilbud til bare 49kr (og der samtidig blev fratrukket 40%, for JA, kampagnen gælder OGSÅ i forvejen nedsatte varer), så måtte jeg altså også bare have den med hjem.

Adidas t-shirten var dog ikke en del af kampagnen (mærkevarer undtaget), men jeg havde forelsket mig i den, siden jeg modtog dem for lidt over 2 uger siden til vores avis, så der var altså ikke noget at gøre! 129kr er altså heller ikke så galt for en Adidas t-shirt. 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG