Style, Tips & Guides

Sommerferie hjemme? Forkæl dig selv med en tøsetur til København!

Er du én af dem, der ikke skal syd på i ferien, men derimod holde sommerferie her hjemme? I så fald ser det ikke så lyst ud hvad angår forhåbningerne til et dansk sommervejr. Grundet det lidt triste danske vejr for tiden er alle rejser syd på også steget vanvittigt kraftigt i pris, så det synes efterhånden helt uoverskueligt at opnå lidt godt vejr denne sommer, hvis man ikke allerede har været ude at købe sig en ferie.

Men fat mod! Der er mange ting, man kan lave herhjemme, også selvom vejret ikke er så godt. Du kunne for eksempel forkæle dig selv med en rigtig tøsetur til København – shopping, cafétur, overnatning og måske en omgang massage i anledningen af sommerferien? 🙂

.

119

Kjole med blonder // Kjole med blomster print // Sort kjole // Kjole med flæser

Skal du ikke syd på hen over sommeren, så er det den oplagte mulighed for at tage din veninde i hånden og tage et smut til København. En rigtig tøsetur hvor I kan nyde jeres gode venskab og udnytte muligheden for at få nogle nye klæder til garderoben. Tiden er også helt oplagt lige nu – uanset hvor du kigger dig hen er der nemlig store udsalg, hvor du har muligheden for at spare mange penge. Det kunne jo også være, at du var så heldig, at den kjole i Magasin, som du i længe havde haft kig på, nu måske er sat ned og så er der altså store besparelser i vente.

Jeg har selv været et smut forbi Magasins hjemmeside og tjekket deres store udvalg af de fineste kjoler. Er jeg den eneste, der synes, at denne sæsons kjoler har været helt fænomenal? De har været prydet med de fineste detaljer i form af flæser, snit, blomsterprint med videre og så har de været at finde i de smukkeste sarte farver, med ærmer og også uden. De fire ovenover er helt sikkert mine favoritter, hvoraf kjolerne fra Designers Remix er sat ned til halv pris (blonden fra 1.800kr til 900kr og den sorte fra 1.200kr til 600kr). Du finder hele udvalget her.

Sommerferie er lig med forkælelse og afslapning! Så hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af turen?

I kunne fx tage et smut forbi Ezanza, som tilbyder et stort udvalg af behandlinger fx i form af massage og peeling. Klinikken ligger bare 300 meter fra Nørreport og for bare 595kr pr. mand kan I få en times hot stone massage, hvor I får muligheden for at komme i aller bedste badeferies mood. Behandlingerne kan bookes på www.ezanza.dk.

.

Det behøver bestemt ikke at være kedeligt at holde sommerferie hjemme! 🙂

0923

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG