Style

Smuk fra inderst til yderst med Hunkemöller

115116

Er der andre end mig, der bliver helt vemodig, når en rejse når til vejs ende?

Det er en trist følelse, når man sætter sig ind i flyet, når man ved, at det skyldes, at endnu et rejsekapitel er ovre. Misforstå mig ikke: Ude godt, hjemme bedst. Helt sikkert. Men når man nærmest ikke kan gå én eneste dag uden at tænke på, hvor den næste tur mon skal gå hen, så kan det altså også være lidt hårdt at skulle vende snuden hjemad igen.

Læs også: Nogle af mine Budapest højdepunkter

Det var helt sikkert sørgmodigt at skulle sige farvel til Budapest, men da jeg kom hjem, fik jeg mig en glædelig overraskelse.

.

117118

Push up BH, kan købes her // G-streng, kan købes her

Imens jeg havde været syd på, var der kommet en pakke til mig fra Hunkemöller. Når man kommer hjem til sådan en skøn pakke, så er det pludseligt ikke så hårdt, at komme hjem fra en god ferie alligevel. :o)

Jeg har modtaget det skønneste sommersæt, som I kan se på billederne ovenover. Normalt er jeg ellers mest til neutrale farver i lingeri (læs: sort), men dette sæt kan man da ikke andet end at blive glad i låget af! Det er helt perfekt her til sommer, når man helst gerne vil føle sig smuk fra inderst til yderst – det betyder nemlig noget og jeg tror på, at hvis man har noget skønt lingeri i et lækkert materiale helt ind til huden under tøjet, så kan man ikke andet end at føle sig lækker.

.

114ga

Besøg desuden Hunkemöller.dk for at tjekke det store udsalg, som de kører lige nu. Du kan fx købe ovenstående sæt for bare 120kr, spar 280kr!

Psst. Jeg modtog også noget af det fineste træningstøj, som jeg viser frem på bloggen senere!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG