Style

Skønt gå i byen sæt til badeferien

131

Moon halskæde, Julie Sandlau // Blomstrede shorts, Modström // Blå top, Modström

I dag er der godt og vel kun 2 måneder til, at vi tager afsted på badeferie til Alanya i Tyrkiet. 2 måneder og så er vi på vej til solskin, varme, hvide strande og turkis blåt vand. Kolde drinks, luftige kjoler og en masse nye oplevelser. Det holder mig ret meget ovenvande lige nu: Jeg havde nemlig set frem til at nyde den danske sommer og tage afsted til en masse arrangementer og aktiviteter inde i byen, der var så meget, der var planlagt, men niks, sådan skulle det altså ikke være i denne omgang.

Derfor må jeg nøjes med tanken om Alanya. Er der nogen af jer, der har været dér? 🙂

September prognoserne for Alanya siger en gennemsnitlig temperatur på 28 grader. Åh, det bliver så skønt! Der er ikke noget rarere end at gå rundt i varmen i en luftig kjole og mærke solskinnet på sine skuldre.

Læs også: Guide: 6 ting du bør vide, inden du tager til Budapest

Hvad, der også er ret lækkert, er det skønne natteliv, der som regel er i en bade by – og så selvfølgelig muligheden for at dresse op, uden at skulle i føre sig strømpebukser og langærmet! Desuden er der bare et eller andet over varmen, der gør det helt oplagt at i føre sig nogle flotte farvede outfits og masser af print – et sikkert vinder mix på ferien!

Jeg har det sidste stykke tid ledt lidt efter en rigtig sommerhalskæde i guld, én der passer perfekt i varmen til røde kinder. Denne fine sag fra Julie Sandlau er helt perfekt! Så fin og enkel – både til hverdagsbrug OG til byen. På jagt efter en sommerhalskæde? Se mange flere her. Det flotte blå sæt er fra Modström og de forskellige blå nuancer klæder hinanden så godt. Det er fint, det festligt og ikke mindst sommerligt. Sættet er sommerligt på den stilrene måde, så du sikrer dig, at du også får brugt outfittet hjemme, muligvis til hverdag. Det er en kæmpe fordel, hvis du ligesom jeg, heller ikke bryder dig om at bruge penge på tøj, som du ikke får brugt mere end ét par gange. Shortsene kan desuden både styles til fest og ikke mindst hverdag – miks dem med en løs hvid t-shirt, et par Birkenstock sandaler og vupti; det oplagte sightseeing outfit! Se meget mere lækkert tøj på www.modstrom.com/da.

.

Skal du have købt dig et lækkert gå i byen sæt til ferien? 🙂

0923

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG