Style

Skab sommervibes med disse 2 skønhedsprodukter

03

Savner du også lidt sommervejr og er du måske ikke én af de heldige, der har fået ferie endnu? Det kan måske endda være, at du skal sukke lidt langt efter Sydens varme, så har jeg her 2 skønhedsprodukter, som du kan skabe lidt sommervibes med, også selvom vejret måske ikke helt er med på den.

Læs også: 4 sandaler du bare må eje denne sommer

Inden jeg selv tog afsted mod Budapest, var der 2 produkter, som jeg selv lige var ude at anskaffe mig inden for at få rigtig sommerstemning. Det drejer sig om:

Den røde læbestift
Er du ikke ejer af den perfekte røde læbestift endnu, så må du se at blive det! Der er bare intet, der siger sommer som et par røde læber, der kan løfte ethvert outfit. Det virker endda også i det danske “sommer” vejr.

Den røde læbestift findes i et utal af nuancer og kommer i mange forskellige udgaver, så hvis du ikke er så meget til den klassiske læbestift, så kan du få dig en fin stick, som også er meget nem at have med at gøre. Med de mange forskellige nuancer, som læbestiften kommer i, er du altid sikker på, at der findes lige én til dig, som passer perfekt til din hudtone. Win win.

og..

.

0102

Colorista’s Ombré kit
Dette produkt er seriøst en gave fra gud! Det bliver ikke meget nemmere at give håret en sommer makeover – børsten som følger med er simpelthen så nem at bruge og er med til at sikre, at du får en ensartet og flot farvning af håret. Med dette kit kan du også skræddersy din ombré, så den passer lige til dig.

Jeg synes, at mit hår var blevet måske en smule kedeligt og trængte derfor til en lille opgradering, som ikke behøvede alverdens omsorg. Tidligere har jeg også kastet mig ud i dette hjemmeprojekt og jeg har været virkelig glad for resultatet og nemheden af udførslen (som betyder ALT for mig!). Jeg starter i spidserne og lader det sidde i en 20 minutters tid, så de bliver væsentligt lysere en resten. Derefter graduerer jeg afblegningen ved at bevæge mig længere og længere op mod roden i etaper, så jeg får en “naturlig” ombré. Man bestemmer helt selv hvor lyst, det skal blive og det er nemt at tjekke undervejs.

Læs også: Jeg har købt den perfekte sommerkjole

2 skønhedsprodukter, som kan få selv det mest triste sommervejr til at fremstå en smule mere sommerligt. 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG