Everything

Planer og ønsker for juli

12

Juli måned er gået i gang og jeg tænkte, at det var på tide at tage et kig på måneden, som ligger forude. Personligt har jeg en del forventninger til måneden. Det er bl.a. i denne at jeg afholder min første uges ferie for i år, der er forholdsvis mange fødselsdage i familien og forhåbentligt kommer der endelig lidt sommervejr vores vej igen.

Mine planer for måneden er derfor:
» Først og fremmest at holde ferie!
» Nyde Budapest med min skønne veninde <3
» Prøve at spise på en michelin restaurant for første gang
» Fejre min skønne kærestes 25 års fødselsdag :*
» Tage til årets første torsdagskoncerter
» Nyde nogle lækre drinks i godt selskab
» Tage til stranden
» Grine så meget, det gør ondt :o)

.

Hvad har I planer om at lave i juli?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG