Style

Min skogarderobe vokser! Army grønne tilføjelser

148

Army grøn. En farve, som jeg er blevet rimelig hooked på på det seneste. Tidligere har farven ikke sagt mig så meget – end ikke den gang, hvor alle gik rundt i soldaterjakker. Sidste år tror jeg, at jeg fik 2 grønne tilføjelser til garderoben. En cardigan og en kjole. That’s it.

I år har jeg indtil videre købt mig et par leggings i Budapest, en skjortekjole fra Zara og disse smukke sneakers var en fødselsdagsgave af kæresten. De er endnu ikke blevet brugt, men jeg tænker, at de vil gå ret godt til et par sorte skinny jeans og min nye hvide t-shirt med lyserøde broderede roser, evt. min nye læderjakke udenover med hætte.

Det tror jeg, jeg skal have afprøvet hurtigst muligt!

.

149

Hvad synes I om min seneste tilføjelse til min skogarderobe? 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG