Lifestyle

Løbetøj med attitude | Hunkemöller Sportswear

139144

Doutzen træningstights, her

Jeg kunne tidligere på måneden vise jer noget fint undertøj frem, som jeg havde modtaget fra Hunkemöller, da jeg kom hjem fra vores tur til Budapest. Sammen med undertøjet havde jeg også modtaget 3 sportsitems, som jeg havde set aller mest frem til at modtage.

Læs også: Smuk fra inderst til yderst med Hunkemöller

Vidste I, at Hunkemöller også laver sportstøj? Og altså ikke bare sportstøj som i basis tights og t-shirt, men en hel kollektion lavet i samarbejde med Doutzen (I ved, supermodellen fra Victoria’s Secret og som senest har optrådt i Wonder Woman som én af de smukke, men badass amazoner). Kollektionen er inspireret af streetstyle og det ses tydeligt, når man scroller igennem varerne på Hunkemöllers hjemmeside.

Jeg faldt pladask for de fede detaljer med det samme. Specielt ovenstående tights fangede min opmærksomhed hurtigt med deres læder look og mesh detaljer.

.

150

ga

Foruden de fede tights oppe på de første to billeder, har jeg også modtaget et par capri tights og den fineste sports BH i skønne farver.

Kvaliteten af sportstøjet er simpelthen så lækkert. Jeg må nok indrømme, at jeg i starten var lidt bekymret for komforten i “læder” tightsene – om de nu var til at løbe i, om de ville isolere varmen mv., men der var ingen grund til bekymring! De er simpelthen  rare at løbe i. Jeg kunne ikke være mere tilfreds med dem!

Tip: Tag et smut forbi Hunkemöllers sportskollektion, hvor du lige nu kan spare en masse penge. Du kan bl.a. få de øverste tights til bare 105kr, spar 245kr eller den fine sports BH også til 105kr, spar 245kr!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG