Everything

Jeg løber altid tør | Jeg fik pludselig rejsestress

133

Kender I det, at man står og skal til at ud af døren og pludselig kommer i tanke om, at man har glemt noget? Nåh ja, man skulle da have printet sin straffeattest ud og medbringe den til jobsamtalen, eller også skulle man printe sine orange billetter ud eller boardingpass til rejsen.

Alle 3 ovenstående tilfælde er sket for mig, hvor jeg gang på gang har glemt det før sidste øjeblik. Hvad gør man så? Jo, man skynder sig at åbne computeren, sætte den til printeren og udskrive de nødvendige dokumenter. Du står og stresser og føler dig tidspresset; kunne computeren ikke bare se at komme i omdrejninger?? Og så sker det. Computeren alarmerer om mangel på blæk. Lort lort lort!

Jeg er typen, der altid mangler blæk i printeren, men bare aldrig får det købt. Det skyldes hovedsageligt 2 ting: 1. jeg ved faktisk ikke rigtigt, hvilke patroner jeg skal bruge til min printer og 2. så synes jeg, at patroner er lige til den pebrede side – man kunne jo faktisk næsten få en helt ny printer til samme pris..

Min unødige rejsestress
Dette resulterede også i en sjat unødig rejsestress kort tid inden, min veninde og jeg skulle med toget til lufthavnen for knap 3 uger siden. Jeg havde stået for at købe vores flybilletter, men havde ikke læst mailen fra Ryanair ordentligt igennem. Normalt så møder man jo bare op i lufthavnen og får udskrevet sit boardingpass. Det var åbenbart ikke tilfældet med Ryanair.

Underligt nok, så valgte jeg at nærlæse min mail fra Ryanair, blot 1 time inden vi skulle afsted. Pludselig gik det op for mig, at vi var nødt til at printe vores boardingpass ud på forhånd, ellers ville vi få en bøde hver på omkring 500kr. Problemet var blot, at jeg ikke havde blæk på printeren og kendte ikke nogen i nærheden, der havde en printer. Pis også! Jeg skyndte mig derfor at ringe til min rejsemakker, som skulle med toget fra Fredericia. Hun var så på vej ud af døren og jeg overdyngede hende derved med ekstra stress. De havde heldigvis en printer, men først skulle der jo tjekkes ind online og så skulle hun have boardingpassene og så skulle de printes.

Jeg havde simpelthen SÅ dårlig samvittighed over at udsætte hende for den unødige stress, hvis bare jeg havde læst mine mails ordentligt og hvis bare jeg selv havde haft blæk på printeren – i så fald havde jeg jo bare selv kunnet printe dem.

Hun kunne ikke få adgang til vores boardingpasses og vi aftalte derfor at kigge på det i Budapest (det var heldigvis hjemturen, vi fløj med Ryanair). Hvis jeg havde været i armslængde fra hende, var jeg nok blevet kvalt – og jeg bebrejder hende ikke! Jeg følte mig virkelig som verdens dårligste rejsemakker og ven i det øjeblik, specielt fordi jeg et par timer forinden havde forsikret hende om, at alt var i den skønneste orden. Heldigvis skete der ikke noget ved det og i Budapest fik vi downloadet Ryanair appen og behøvede derfor ikke at printe boardingpassene ud alligevel. Pyha.

.

Sådan undgår du at stå i lignende situation:
Tip 1:
Sørg for at læse alle rejsedokumenter ordentligt igennem! Også selvom du har rejst 100 vis af gange.

Tip 2: Sørg endelig for at have blæk på din printer, så du nemt og hurtigt kan løse pludselige problemer (og evt. forglemmelser :o)). Find det blæk, der passer lige din printer, lige her.

shopink

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG