Everything

Jeg har fået en spændende pakke til test (skønhed)

121122

Se lige den fine pakke, som jeg har fået ind ad døren! Åh ha, hvor jeg klapper i mine små hænder af bare begejstring!!

Det er efterhånden ved at være et godt stykke tid siden, at jeg sidst har været med i en kampagne for buzzador, men har tidligere været meget glad for deres spændende kampagner. Sidst testede jeg Santa Maria Streetfood (genlæs indlægget her) og i starten af året havde jeg den store fornøjelse at være med i kampagnen med Knorr’s måltidspakker (genlæs indlægget her), som uden tvivl har været min favorit indtil nu – det kunne meget vel ændres med denne kampagne.

Læs også: Skab sommervibes med disse 2 skønhedsprodukter

Som buzzador får man ind i mellem tilbud om at være med i diverse kampagner ud fra éns interesser og da denne tikkede ind i e-mail indbakken krydsede jeg virkelig fingre for at få lov til at være en del af den. Personligt har jeg stor glæde af Garnier’s hudprodukter og har både været glad for nogle af deres cremer, miscellar waters, bb creme og ikke mindst deres active scrub, som jeg stadig bruger godt dagligt.

Jeg glæder mig derfor virkelig til at komme i gang med at teste disse produkter og lave en anmeldelse af dem på bloggen :o)

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG